Afstuderen in

  • Deel:

Afstuderen

HBO’ers en WO’ers opgelet!

Je volgt een ICT-studie (Software Engineering, Informatica, Computing Science….) en bent op het leukste punt aangekomen: afstuderen. Je zoekt een uitdagende opdracht bij een succesvol ICT-bedrijf in Noord-Nederland. Zin in? Dan komen we graag in contact met jou!

ICT-afstudeeropdracht

Je werkt bij ons aan een serieuze en complexe ICT-opdracht. We creëren een omgeving waarin je zelfstandig aan het werk gaat. Natuurlijk wel met de juiste begeleiding. Vragen stellen hoort erbij, want niemand is ooit uitgeleerd. Jouw succes is ons succes. En andersom ook.

Ergens alleen in een vergaderkamer werken? Daar doen we natuurlijk ook niet aan. We zien je als directe collega en plaatsen je in onze kantoortuin tussen al je nieuwe collega’s. Wel zo gezellig.

Pak je kans!

Onze medewerkers zijn hoogopgeleide Java-, Microsoft- en webdevelopers met een berg ervaring. Zij hebben ontzettend veel kennis in huis en vinden het leuk om dat op jou over te brengen. Maak gebruik van die kans.

We werken bij Get There met bewezen technieken en methodieken. Methodieken die niet alleen goede resultaten opleveren, maar die je tijdens jouw hele carrière zal kunnen toepassen. Goed voor je CV van nu en goed voor jouw kennis voor de toekomst.  Zodat we samen het fundament creëren voor jouw carrière.