Kom je bij Get There werken als

Op zoek naar een baan in de ICT, een afstudeeropdracht, traineeship of freelance opdracht? Mooi, want wij zijn altijd op zoek naar talent. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

  • Deel:

Werken bij Get There

Carrière: werken bij Get There

Werken bij Get There betekent werken met mensen die van hun vak houden. Wij zijn gedreven en willen samen meer bereiken met onze klanten. Dit doen we door te werken aan de beste oplossingen die ICT te bieden heeft. Wil jij hier ook aan bijdragen? Wat wil je met jouw carrière? Informeer naar de mogelijkheden!

 

Get There, wie zijn we?

 

Get There bestaat uit een hechte en gedreven groep mensen. Mensen die samen meer willen bereiken, en waar we elkaar inspireren om te excelleren. Waar je het kantoor van het management binnenloopt als je een goed idee hebt. Of waar we regelmatig onderling onze kennis delen. Zodat wij samen verwachtingen kunnen blijven overtreffen.

Lees meer over ons!

Werken bij Get There

 

Werken bij Get There is meer dan alleen maar werken. Leren en inspireren. Wij moedigen het aan. Wat kun jij goed, of waar wil je (nog) beter in worden? Laat het ons weten, zodat we er over in gesprek kunnen.

Bekijk snel onze vacatures!

Bekijk onze vacatures!

Meer redenen om bij ons te werken

Gespecialiseerde teams

Wij werken in diverse, gespecialiseerde teams aan onze projecten. Als een hechte groep die leert van elkaars kennis, halen wij het beste uit elkaar naar boven. 1+1 = 3.

Koffie en bastognekoeken

Van versgemalen koffie worden we erg blij. Krijgen we goede ideeën van. En hadden we al gezegd dat onze kasten ook nog eens vol staan met bastognekoeken?

Kennissessies

Dankzij onze diverse teams, hebben we veel kennis in huis. Die kennis delen we graag met elkaar tijdens onze themasessies en kennisevents. Met aandacht voor elkaars passie.

Lunch en borrel

Op dinsdag lunchen we samen met broodjes en vrijdag lunchen we samen met snacks en broodjes. Eind van de middag trekken we uiteraard een biertje open en zetten we de airfryer aan.