Wie

Techneuten, ICT managers, software developers, adviseurs en architecten die uitblinken in hoogwaardige ICT-dienstverlening. Actief vanuit Groningen werkzaam in de drie noordelijke provincies. Dit omschrijft ons beroep, maar niet wie we zijn.

  • Deel:

Over Get There

Wie zijn we dan?

Get There bestaat uit een hechte en gedreven groep mensen. Mensen die samen meer willen bereiken. En waar we elkaar inspireren om te excelleren. Waar je het kantoor van het management binnenloopt als je een goed idee hebt. Of waar we op zaterdagavond onze laptop openen om een probleem van een klant op te lossen. Zodat wij samen verwachtingen kunnen blijven overtreffen.

We’re in it for the long run. Blijven tot het geregeld is. Actief vanuit Leek (Groningen). Zijn zuinig op elkaar en werken met veel plezier. We investeren continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Daardoor groeit hun competentie. En daarmee onze kwaliteit. Alleen zo kunnen wij blijven doen waar we het beste in zijn, groeien we door en blijven we voortbestaan.

Ons verhaal

In 1999 zijn we gestart met onze droom. De droom om een ICT-bedrijf op te richten met onderscheidende diensten.

Met een hecht en divers team hebben we bijna 20 jaar later die droom omgezet naar een duurzame onderneming met diverse diensten. Detachering, software-ontwikkeling, veranderingstrajecten en inmiddels ook productdevelopment. We blijven innoveren en investeren.

Zo blijven wij dé partner voor het uitdenken en succesvol implementeren van hoogwaardige management en ICT-dienstverlening.

Kantoor Leek

In 1999 is Get There in Leek begonnen en daar vind je ons nog steeds. Op een mooie locatie, pal aan de A7. Wel groeien we inmiddels bijna uit ons jasje, met al die projecten die we vanuit ons kantoor in Leek uitvoeren. En niet te vergeten onze product-development tak. Daarnaast hebben we ook een grote groep collega’s op verschillende locaties bij de klant werken. Wil je meer weten over Get There Leek en mogelijkheden in Noord Nederland?

Neem gerust contact met ons op!