Wie, wat, missie

Techneuten, ICT managers, software developers, adviseurs en architecten die uitblinken in hoogwaardige ICT-dienstverlening. Actief vanuit Groningen werkzaam in de drie noordelijke provincies. Dit omschrijft ons beroep, maar niet wie we zijn.

  • Deel:

Over ons

Get There, wie zijn we dan?

Get There bestaat uit een hechte en gedreven groep mensen. Mensen die samen meer willen bereiken, en waar we elkaar inspireren om te excelleren. Waar je het kantoor van het management binnenloopt als je een goed idee hebt. Of waar we regelmatig onderling onze kennis delen. Zodat wij samen verwachtingen kunnen blijven overtreffen.

We’re in it for the long run. Wij zijn actief vanuit Leek (Groningen). Zijn zuinig op elkaar en werken met veel plezier. We investeren continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Daardoor groeit hun competentie. En daarmee onze kwaliteit. Alleen zo kunnen wij blijven doen waar we het beste in zijn, groeien we door en blijven we voortbestaan.

Jouw organisatie helpen voordeel te behalen, dat is wat wij het liefste doen. Met behulp van datgene waar wij op onze beurt in excelleren: innovatieve, hoogwaardige management en ICT-dienstverlening. Lees meer over onze ICT expertises.

Bekijk onze expertises

Ons verhaal

In 1999 zijn we gestart met onze droom. De droom om een ICT-bedrijf op te richten met onderscheidende diensten.

Met een hecht en divers team hebben we ruim 20 jaar later die droom omgezet naar een duurzame onderneming met diverse diensten. Inhouse software-ontwikkeling, werken op klantlocatie, veranderingstrajecten, productdevelopment en data-oplossingen. We blijven innoveren en investeren.

Zo blijven wij dé partner voor het uitdenken en succesvol implementeren van hoogwaardige management en ICT-dienstverlening.

Kantoor Leek

In 1999 is Get There in Leek begonnen en daar vind je ons nog steeds. Op een mooie locatie, pal aan de A7. Modern uitgerust met gloednieuwe bureaus die alle in hoogte verstelbaar zijn, met (voor wie wil) deskbikes. Bovendien heb je de keuze of je op de kantoortuin wil werken of in de stilteruimte met afgeschermde bureaus. Onze kantine? Hip, met goedgevulde (koel)kast en comfortabel meubilair waar we regelmatig (ontbijts)sessies te houden om onze kennis te delen. En heb je onze inspiratiekamer al gezien?

Kortom, een prima plek om te werken (met parkeerplaatsen voor de deur)!

Wil je meer weten over Get There Leek, de mogelijkheden in Noord Nederland of onze vacatures bekijken?

Neem contact met ons op Bekijk onze vacatures

Bekijk wat we zoal hebben gedaan

Eenduidige antwoorden zonder omwegen met een dataplatform bij Kabelnoord

Dataplatform gebouwd met Databricks, waar data vanuit alle relevante systemen wordt samengevoegd.

Mijn Kabelnoord: robuust en uitbreidbaar klantenportaal

enorme afname druk op klantenservice

Van papier naar online aanmeldportaal met Leerlinq

Laagdrempelig digitaal inschrijfformulier

Inzicht verkrijgen uit de waarheid bij Heuver

Tijdbesparing dankzij een dataplatform

transitie nieuwe software UMCG

flinke verbetering registratie genetisch onderzoek

Programmamanagement invoering nieuw kentekenbewijs