Over Get There

Techneuten, ICT managers, data engineers, software developers, adviseurs en architecten die uitblinken in hoogwaardige ICT-dienstverlening. Actief vanuit Groningen werkzaam in de drie noordelijke provincies. Dit omschrijft ons beroep, maar niet wie we zijn.

  • Deel:

Over ons

Get There, wie zijn we dan?

We’re in it for the long run. Bij Get There werken we vanuit het Noorden, ons hoofdkantoor is gevestigd in Leek. We zijn een hechte groep mensen die samen meer willen bereiken. We excelleren in innovatieve maatwerkoplossingen, zoals softwareontwikkeling, verandertrajecten, product development en data-oplossingen. Onze klanten delen graag hun positieve ervaringen met ons. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk onze vacatures!

Bij Get There heerst een inspirerende bedrijfscultuur. We werken hard, leren van elkaar en hebben plezier. Naast maandelijkse ontbijtsessies en gezamenlijke uitjes, bieden we flexibele werktijden en een goede werk-privébalans. Ons kantoor is uitgerust met comfortabele bureaus, coole gadgets, een goed gevulde koelkast met lekker drinken en heerlijk eten. Wil je zelf de regie over je ontwikkeling hebben? Bij ons krijg je een onbeperkt studiebudget en ondersteuning. Voel je de familie-vibe al?

Bij Get There geniet je van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en winstdeling. We geven je ook de keuze tussen een leaseauto of een thuiswerkvergoeding. Benieuwd naar meer? Bekijk snel onze vacatures!

Bekijk onze vacatures!

''Goeie sfeer, leuke en gezellige collega’s waarbij iedereen open staat voor discussie en hulp.''

Quote van een Get There collega uit het medewerkerstevredenheidonderzoek 

Ons verhaal

Get There IT Professionals detachering

Bij Get There vind je een hecht en gedreven team dat samen streeft naar meer. We inspireren elkaar om uit te blinken en te groeien. “Bij ons loop je het kantoor van directie binnen met goede ideeën”, zeggen we met trots. Bovendien delen we regelmatig kennis onderling, zodat we de verwachtingen kunnen overtreffen.

We koesteren elkaar en werken met plezier. We investeren continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van ons team, waardoor niet alleen hun competenties groeien, maar ook onze kwaliteit! Op die manier blijven we doen waar we het beste in zijn, groeien we door en blijven we innoveren.

Ons belangrijkste doel is om organisaties te helpen optimaal voordeel te behalen uit IT. Wij excelleren in innovatieve, hoogwaardige management- en ICT-dienstverlening. Wil je meer weten over onze expertises?

Bekijk onze expertises

Kantoor Leek

Bij Get There delen we een verhaal dat begon in 1999. Met een hecht en divers team hebben we onze droom van een ICT-bedrijf met unieke diensten werkelijkheid gemaakt. We bieden in-house softwareontwikkeling, werken op locatie van de klant, verandertrajecten, productontwikkeling en data-oplossingen. We blijven innoveren en investeren om dé partner te zijn voor hoogwaardige management- en ICT-dienstverlening. Sinds 2022 zijn we trotse ontwikkelaar van het product Leerlinq. Leerlinq is dé partner binnen het onderwijs voor het digitaal aanmelden van leerlingen. Get There heeft de webapplicatie gemaakt voor het aanmelden van leerlingen door ouders en een uitgebreide beheermodule voor de school.

Ons kantoor in Leek is gelegen op een gunstige locatie langs de A7. We bieden een keuze tussen werken in de bruisende kantoortuin of in de rustige stilteruimte met afgeschermde bureaus. Onze kantine en onze huiskamer zijn fijne plekken om elkaar te treffen en is voorzien van een goed gevulde koelkast. Zo is onze huiskamer uitgerust met een voetbaltafel, flipperkast en een dartbord.

Wil je meer weten over Get There, de mogelijkheden in Noord-Nederland of ben je benieuwd naar onze vacatures? Neem snel een kijkje en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Get in touch Bekijk onze vacatures

 

 

Bekijk wat we zoal hebben gedaan

Eenduidige antwoorden zonder omwegen met een dataplatform bij Kabelnoord

Dataplatform gebouwd met Databricks, waar data vanuit alle relevante systemen wordt samengevoegd.

Mijn Kabelnoord: robuust en uitbreidbaar klantenportaal

enorme afname druk op klantenservice

Van papier naar online aanmeldportaal met Leerlinq

Laagdrempelig digitaal inschrijfformulier

Inzicht verkrijgen uit de waarheid bij Heuver

Tijdbesparing dankzij een dataplatform

transitie nieuwe software UMCG

flinke verbetering registratie genetisch onderzoek

Programmamanagement invoering nieuw kentekenbewijs