Opdrachten voor freelancers

Freelance IT Opdrachten in Noord Nederland

We begeleiden jou graag naar een volgende klus. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot aanbod aan opdrachtgevers en kunnen wij een passende opdracht voor jou vinden. Ontdek hier een deel van onze opdrachten. Staat jouw volgende opdracht er niet bij? Geen paniek, we hebben nog veel meer. Neem gerust contact met ons op.

Wat bieden we jou? 

  • Een breed aanbod aan opdrachten binnen langdurige mantelovereenkomsten;
  • Een interessante, toonaangevende opdracht binnen een (semi)- overheidsorganisatie; 
  • Je werkt samen met zowel interne als externe collega’s in een afwisselend team. Je brengt niet alleen kennis, maar leert ook veel van alle collega’s; 
  • Een persoonlijke aanpak en aandacht voor jouw wensen, wij luisteren naar jou;
  • We helpen jou naar van opdracht naar opdracht, zodat jij geen moment zonder een opdracht komt te zitten;
  • Get There helpt je en staat je bij waar nodig! Als organisatie leggen we de juiste contacten, sturen we bij waar nodig en hebben we eens per 8 weken een bijpraat-moment; 

Onze werkwijze? We gaan een persoonlijk gesprek aan om te ontdekken wie je bent, waar je blij van wordt en waar jij het beste past. Samen maken we een plan: in welk team pas je het beste, waar haal jij je energie uit en welke mogelijkheden zien we op termijn? Samen groeien, meer bereiken. Dit doen we zodat we maatwerk kunnen leveren.

Get There IT Professionals detachering

Bekijk een aantal van onze freelance opdrachten

[Vacature] Freelance JAVA developer

Als Java developer ontwerp, bouw en test je software. Je denkt mee over nieuwe oplossingen en ontwikkelingen en zet de architectuur uit. Binnen het Devops team werk je aan de realisatie van functionaliteiten in user stories en use cases. Je bent de technische expert en ondersteunt jouw teamleden.

Bekijk vacature

[Vacature] Freelance Test Specialist

Als ervaren tester neem je de leiding voor het testen en stuur je op resultaatgerichtheid. Veel nieuwe systemen zijn momenteel opgebouwd uit bouwstenen of zijn standaardapplicaties waarvan de parameters zodanig zijn ingesteld dat de standaardapplicatie geschikt wordt gemaakt voor een specifieke situatie.

Bekijk vacature

[Vacature] Freelance Agile Analist

Als Agile Analist adviseer je over bedrijfsprocessen, bedrijfsvoering en informatievoorziening. Je analyseert informatie- en informatiesysteembehoeften en verbetert de informatievoorziening voor bedrijfsprocessen.

Bekijk vacature

Wist je dat...

80% van onze freelancers al langer dan 3 jaar door ons wordt ingezet bij onze opdrachtgevers?

ICT freelance zzp opdrachten

Meer weten?

Jack helpt je verder!

Jack de Groot

Jack de Groot

Business Development Manager

jack.degroot@getthere.nl 06 45 27 25 33 LinkedIn Jack