Get There Data Solutions

Ontdek hier al onze data oplossingen

  • Deel:

Data oplossingen

Grip op de toekomst met inzichten uit data. Dat vraagt om data oplossingen.

De eisen in termen van snelheid en resultaat worden vanuit business perspectief steeds groter. Dat betekent dat je exploratief te werk wilt gaan binnen het vlak van sales, marketing of operatie en jouw eigen hypotheses en correlaties toetsen met daadwerkelijke data. Echter,  het IT landschap is verdeeld, de backlog gevuld met de problemen van gisteren. Dus, hoe krijg je weer grip op de toekomst? Get There Data Solutions beschikt over zeer ervaren specialisten die jou kunnen helpen met data gedreven procesoptimalisaties of om nieuwe product-markt proposities te ontwikkelen.

Over Data Solutions

Binnen Get There zijn wij de specialisten op het gebied van data. Werken aan data-oplossingen is onze passie en doen we dus graag. Als we onszelf typeren, komen we op een aantal kernwaarden uit. Lees hier meer over onze kernwaarden

 

Lees meer over Data Solutions

Onze werkwijze

Gaat het om data-oplossingen, dan zijn er vele manieren mogelijk om tot een implementatie te komen. Wij hebben een aanpak die comfortabel en snel naar je data-oplossing leidt. We vertellen je graag meer over de werkwijze die onze voorkeur heeft.

 

Lees meer over onze werkwijze

Waarom Get There Data Solutions

Wij zijn quick, maar niet dirty! Resultaatgericht en met een blik op de toekomst: herhaalbaar, betrouwbaar, schaalbaar en overdraagbaar staan bij ons centraal. Dus we denken goed na voordat we beginnen.

Wij geloven in samen. We hebben elkaar nodig om het beste te bereiken. Daarbij is wederzijds vertrouwen voor ons ontzettend belangrijk. Doen wat we zeggen, zeggen wat we doen. Wij zijn jouw partner.

Wij denken en handelen in projecten. Geen kleine lettertjes, geen verborgen agenda. We zijn duidelijk tegen elkaar over de verwachtingen en vervolgstappen. Geen verrassingen, behalve uit de data!

Ontdek hoe je data betrouwbaar maakt in tijden van versnippering

Whitepaper - SSOT

Projecten waar we trots op zijn

Een greep uit ons werk

Centraal Dataplatform als datahub

tijdwinst, meer uit data halen én verbeterde datakwaliteit voor woningcorporatie Actium

Krachtige datahub voor opslag en analyse van gegevens

High performance gecombineerd met flexibiliteit en veiligheid

Online bedrijfsadministratie platform met koppelingen naar HR en financiële systemen

Gebruikersvriendelijke workflow voor processen en data

Wat is jouw uitdaging?

We helpen je graag