• Deel:

Data oplossingen

Grip op de toekomst met inzichten uit data. Dat vraagt om data oplossingen.

De eisen in termen van snelheid en resultaat worden vanuit business perspectief steeds groter. Dat betekent dat je exploratief te werk wilt gaan binnen het vlak van sales, marketing of operatie en jouw eigen hypotheses en correlaties toetsen met daadwerkelijke data. Echter,  het IT landschap is verdeeld, de backlog gevuld met de problemen van gisteren. Dus, hoe krijg je weer grip op de toekomst? Get There Data Solutions beschikt over zeer ervaren specialisten die jou kunnen helpen met data gedreven procesoptimalisaties of om nieuwe product-markt proposities te ontwikkelen.

Diverse systemen, zoals ERP en CRM systemen geven inzichten in de huidige stand van zaken. Met een Data Warehouse heb je de mogelijkheid om historisch naar bedrijfsdata te kijken.

Maar hoe krijg je daar meer waarde uit? Door dimensies toe te voegen!

Bespreek met onze Data specialisten met welke data oplossingen ze jou verder helpen.

Hoe wij waarde toevoegen

Operational Excellence

Data driven beslissingen maken en met regressie of classificatie algoritmen kansen bepalen op bijvoorbeeld storingen in machine parken. Of verhoog klanttevredenheid door gerichtere ondersteuning.

Exploratief onderzoek

Hypotheses opstellen en toetsen met data. Eigen systemen combineren met open (of betaalde) databronnen en met behulp van bijvoorbeeld clustering of dimensie reductie algoritmen causale verbanden ontdekken.

Data Plan

Data is de brandstof van digitale innovatie. Het hebben van een dataplan kan helpen bij het uitvoeren van business in de toekomst. Wij kunnen meedenken en helpen bij het opstellen van uw dataplan.

Onze aanpak

Wij zijn quick, maar niet dirty! Resultaatgericht en met een blik op de toekomst: herhaalbaar, betrouwbaar, schaalbaar en overdraagbaar staan bij ons centraal. Dus we denken goed na voordat we beginnen.

Wij geloven in samen. We hebben elkaar nodig om het beste te bereiken. Daarbij is wederzijds vertrouwen voor ons ontzettend belangrijk. Doen wat we zeggen, zeggen wat we doen. Wij zijn jouw partner.

Wij denken en handelen in projecten. Geen kleine lettertjes, geen verborgen agenda. We zijn duidelijk tegen elkaar over de verwachtingen en vervolgstappen. Geen verrassingen, behalve uit de data!