Het gebruik van data met data engineering

Maak gebruik van jouw data met de data engineers van Get There. Lees hier meer over de diensten van data engineering en hoe wij jou daar bij kunnen helpen.

  • Deel:

Data engineering

Data is pas te gebruiken voor analytische doeleinden als het goed georganiseerd is. Met de diensten die onder data engineering vallen, helpen we je daar op allerlei manieren bij. Bekijk data engineering mogelijkheden op het gebied van data-acquisitie, datawarehousing, data-analyse, data-integratie en data-lakehouse.

Wat is jouw uitdaging?

Data acquisitie (DAQ)

Heb jij de beschikking over fysieke data vanuit je bedrijfsprocessen die je digitaal wilt analyseren? Bijvoorbeeld informatie vanuit sensoren over temperaturen, voltages, schokken en vibraties of gewicht? Dan kunnen we deze informatie via een Data Acquisition System (DAQ) voor je inzichtelijk maken.

Data integratie

Heb je relevante data uit verschillende bronnen, dan is het vaak een goed idee om data-integratie toe te passen. Het resultaat is dat je de data uit je bronnen integraal vanuit 1 locatie kunt bekijken. Ook het opschonen en transformeren van data kan onderdeel zijn van data integratie.

Data analyse

Data-analyse of gegevensanalyse gaat over het verzamelen, modelleren en analyseren van je beschikbare data. We gebruiken allerlei verschillende technieken, die zowel op kwalitatieve als kwantitatieve methoden gebaseerd zijn.

Data lakehouse

In het datalakehouse brengen we de concepten datawarehouse en datalake samen. Je data kan rechtstreeks uit je primaire systemen komen, of we gaan aan de slag met je bestaande datawarehouse en datalake. Hierdoor creëer je niet alleen 1 centrale plek voor ál je data, maar zet je bijvoorbeeld ook de eerste gestructureerde en toekomstbestendige stap naar machine learning en data science.

Ontdek meer

Onze data engineers werken samen met

Begin met datagedreven werken in 4 stappen

Whitepaper - Datagedreven werken

Technische expertise

In deze technieken zijn we o.a. gespecialiseerd

Meer weten?

We helpen je graag