Software ontwikkeling voor complexe ICT-projecten:

  • Deel:

Software ontwikkeling voor complexe ICT-projecten

Snel naar: Software op maat en onderhoud en beheer | Applicatieontwikkeling en -beheer

Software ontwikkeling: het is één van onze expertises. Werken met de meest geschikte software kan essentieel zijn voor het succes van jouw organisatie. Wellicht mist de huidige software enkele essentiële functies, of zorgt het voor dubbel werk zodat je minder efficiënt werkt. Sterker nog: misschien bestaat de juiste software zelfs nog helemaal niet, zodat je een maatoplossing wenst. Er is namelijk nooit één manier die voor iedereen werkt. En nu zoek je naar een oplossing.

Bij Get There krijgen we inzicht door te luisteren. Onze IT Professionals zijn nieuwsgierig naar de achterliggende gedachte. We bedenken, besturen en bouwen de software die bijdraagt aan jouw succes. Niet voor niets is software ontwikkeling voor complexe ICT-projecten een van onze expertises. En we blijven tijdens het hele proces met jou in gesprek. Vanaf het ontwerp tot aan de implementatie, want dat is wat Get There als een betrokken partner doet.

Wat is jouw software uitdaging?

Agile werken

Zoveel mogelijk leren van gebruikers, dat is wat we doen binnen onze Agile aanpak en op Scrum gebaseerde manier van software-ontwikkeling. Waarom? Onze ervaring heeft geleerd dat veel klanten tijdens het traject tot nieuwe inzichten komen, en daarom werken wij creatief en flexibel samen in korte sprints en kunnen wij samen met jou handig inspringen op (veranderende) eisen en wensen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en krijg jij uiteindelijk de beste oplossing.

Deze bedrijven gingen je voor

Accell Group logoMediahuis noord logoUMCG Logo

Software op maat voor jouw uitdaging

Ben je op zoek naar een specifiek stuk software, passen bij jullie vraag of organisatie, groot of klein? Get There is al bijna vijfentwintig jaar een betrokken ICT partner en is gespecialiseerd in software maatwerk en digitale transformatie. In al deze jaren hebben wij al vele (grote) softwarevraagstukken mogen oplossen. Geen vraagstuk is ons te ingewikkeld, neem maar is een kijkje bij onze cases.

Software onderhoud en softwarebeheer

Het is van belang voor de organisatie dat de gebruikte software altijd functioneert en altijd aan de behoeften van de gebruikers voldoet. Get There heeft al vele jaren ervaring met het onderhouden en beheren van software van hoge kwaliteit. Zo behalen we al sinds 2010 het kwaliteitscertificaat ISO9001, maar zijn onze experts ook Microsoft- en Java-gecertificeerd en zorgen we dat we altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Bekijk hier bijvoorbeeld onze gebruikte Technologieën en Methodieken.

 

Applicatieontwikkeling en applicatiebeheer bij Get There

Bij Get There hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen en beheren van applicaties. Dankzij onze korte lijnen, gecertificeerde experts en brede kennis over verschillende vakgebieden en organisaties. We denken met je mee en zorgen dat er een complete oplossing ontstaat. Bekijk bijvoorbeeld onze case ‘Van Excel naar Azure cloudapplicatie met automatische koppelingen’

Twee andere interessante voorbeelden van applicatieontwikkelingen zijn bijvoorbeeld het klantenportaal voor beheer van Kabelnoord en een innovatieve app om orders digitaal te verwerken en automatisering van paginaopmaak van Mediahuis Noord.

Heb je een uitdaging die opgelost moet worden, zoals een applicatieontwikkeling of applicatiebeheer, groot of klein? Dan zoeken we samen naar de beste oplossing. Laat het ons weten, we helpen je graag.

Wat wil jij laten ontwikkelen of beheren?

Complexe ICT-projecten

We richten ons al sinds jaar en dag op aansprekende en complexe ICT-projecten. Onze teams van software-ontwikkelaars zijn gespecialiseerd in zowel de nieuwste Java (Enterprise Edition) en Microsoft (.NET) technologieën. Zij werken zowel bij toonaangevende klanten op klantlocatie, als aan innovatieve inhouse ICT-projecten op onze eigen locatie in Leek (Groningen).

Lees meer over ons

Software ontwikkeling - cases

Ontsluiting van evenementendata door website met CMS

Centraal beheer en doorplaatsingsmogelijkheden van de Uitagenda

transitie nieuwe software UMCG

flinke verbetering registratie genetisch onderzoek

Internationale bank slagvaardiger door invoering bedrijfsbrede referentie-architectuur

Enterprise architectuur spil in ontwikkeling ICT landschap

Wat is jouw software uitdaging?

We helpen je graag!