Software ontwikkeling voor complexe ICT-projecten:

  • Deel:

Software ontwikkeling voor complexe ICT-projecten

Software ontwikkeling voor complexe ICT-projecten: het is één van onze expertises. Werken met de meest geschikte software kan essentieel zijn voor het succes van jouw organisatie. Wellicht mist de huidige software enkele essentiële functies, of zorgt het voor dubbel werk zodat je minder efficiënt werkt. Sterker nog: misschien bestaat de juiste software zelfs nog helemaal niet, zodat je een maatoplossing wenst. Er is namelijk nooit één manier die voor iedereen werkt. En nu zoek je naar een oplossing.

Bij Get There krijgen we inzicht door te luisteren. Onze IT Professionals zijn nieuwsgierig naar de achterliggende gedachte. We bedenken, besturen en bouwen de software die bijdraagt aan jouw succes. Niet voor niets is software ontwikkeling voor complexe ICT-projecten een van onze expertises. En we blijven tijdens het hele proces met jou in gesprek. Vanaf het ontwerp tot aan de implementatie, want dat is wat Get There als een betrokken partner doet.

Agile werken

Zoveel mogelijk leren van gebruikers, dat is wat we doen binnen onze Agile aanpak en op Scrum gebaseerde manier van software-ontwikkeling. Waarom? Onze ervaring heeft geleerd dat veel klanten tijdens het traject tot nieuwe inzichten komen, en daarom werken wij creatief en flexibel samen in korte sprints en kunnen wij samen met jou handig inspringen op (veranderende) eisen en wensen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en krijg jij uiteindelijk de beste oplossing.

Noord-Nederland: Friesland, Groningen én Drenthe

We richten ons al sinds jaar en dag op aansprekende en complexe ICT-projecten in de regio Noord-Nederland. Onze teams van software-ontwikkelaars zijn gespecialiseerd in zowel de nieuwste Java (Enterprise Edition) en Microsoft (.NET) technologieën. Zij werken zowel bij toonaangevende klanten op klantlocatie, als aan innovatieve inhouse ICT-projecten op onze eigen locatie in Leek (Groningen).

Microsoft en Java teams

Java developers

Deze ervaren software engineers en software architecten vormen het team Java developers binnen Get There ICT Solutions. Van smartphones tot het internet, Java is overal. Maar je moet natuurlijk wél weten hoe je er het meeste uithaalt. Wij weten wat er bij Java komt kijken. Vanaf de ontwikkeling van applicaties, apps en websites tot aan het beheer.

Microsoft developers

Het team van Microsoft developers bestaat uit gecertificeerde software engineers en software architecten en is werkzaam binnen Get There ICT Solutions. Als meesters van het .NET platform, kent C# geen geheimen voor ze. Het team is dan ook MCPD (Microsoft Certified Professional Developer) gecertificeerd.

Share Your Brain

Naast de officiële kennisopbouw en -uitbouw, vinden er tussen de teams regelmatig gezamenlijke ‘Share Your Brain’-kennissessies plaats.

Zo blijven we leren en elkaar inspireren om samen excellente resultaten te behalen.

Software ontwikkeling - cases

Ontsluiting van evenementendata door website met CMS

Centraal beheer en doorplaatsingsmogelijkheden van de Uitagenda

transitie nieuwe software UMCG

flinke verbetering registratie genetisch onderzoek

Internationale bank slagvaardiger door invoering bedrijfsbrede referentie-architectuur

Enterprise architectuur spil in ontwikkeling ICT landschap

Wat is jouw uitdaging?

We helpen je graag!