Inspiring people. Excellent results.

Get There ICT professionals in Leek, Groningen. Gedreven door ICT willen wij samen meer bereiken, als betrokken en professionele ICT partner.

  • Deel:

Beste lezer,

 

Deze disclaimer is van kracht voor www.getthere.nl. Door onze website te gebruiken, stem je in met deze disclaimer.

Alle afbeeldingen, teksten en informatie van deze website zijn beschermd door auteursrechten.

Wij besteden constante zorg en aandacht aan de samenstelling en het actualiseren van deze site. Desondanks is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Wij staan niet in voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van deze website en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele type- of schrijffouten.

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze site en/of de informatie, of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.

Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de site verkregen is.

Niets uit deze publicatie mag vermenigvuldigd worden – op welke wijze dan ook – zonder  onze voorafgaande schriftelijk toestemming.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden vanaf 1 september 2023.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden tot 1 september 2023. 

Kijken mag, maar kopiëren niet.