Technologieën en methodieken:

  • Deel:

Technologieën en methodieken

In de wereld van ICT zijn ontzettend veel technologieën en methodieken beschikbaar om uitstekende oplossingen te maken. De experts van Get There hebben kennis van alle gangbare methoden en toegang tot moderne technieken om van elk project een succes te maken. Afhankelijk van het project zetten we Java, Microsoft en open source-technieken in op cloud-platformen als Azure, AWS of on-premise. We gebruiken daarbij onder andere methoden als Domain Driven Architectures, Design Thinking en System Thinking om de juiste oplossing bij een probleem te realiseren.

 

Software maatwerk

Get There is al bijna vijfentwintig jaar een betrokken ICT partner en is gespecialiseerd in software maatwerk en digitale transformatie. Geen vraagstuk is ons te ingewikkeld, neem maar is een kijkje bij onze cases. 

Wat is jouw maatwerk uitdaging?

De pijlers binnen onze technologieën en methodieken

Zoomen we verder in op de technologieën en methodieken die we veel gebruiken binnen Get There, dan zien we vier pijlers: Java, Microsoft, data-technologieën als Databricks en Design Thinking.

Java

Java is van programmeertaal uitgegroeid tot een compleet ecosysteem van opensource frameworks, tools en oplossingen. Onze gecertificeerde experts lossen elke Java-uitdaging voor je op.

Meer over Java

Microsoft .NET

Net als Java is .NET van Microsoft een compleet ecosysteem. Met ondersteuning van onze gecertificeerde experts profiteer je optimaal van alles wat Microsoft te bieden heeft.

Meer over Microsoft .NET

Databricks

Welke wens je op het gebied van data ook hebt: Databricks is vaak het platform dat aan de basis staat. Als partner van Databricks ondersteunt Get There je bij elke data-uitdaging

Meer over Databricks

Design Thinking

Innovatievraagstukken en complexe uitdagingen oplossen is niet altijd even eenvoudig. Met het proces ‘Design Thinking’ begeleiden onze experts je naar de beste oplossing van je probleem.

Meer over Design Thinking

De relatie centraal

Aan de basis ligt echter een aanpak waarmee wij geloven het verschil te maken. De technologieën en methodieken zijn namelijk ondergeschikt aan de relaties die we met jou als klant willen hebben! We zitten in IT for the long run, en zoeken altijd samen met jou naar de manier om samen de meeste waarde te creëren. Onze experts gaan op zoek naar de vraag achter de vraag, zodat we altijd een oplossing bedenken die optimaal aansluit bij je uitdagingen. Ook voor ons is niets zo vervelend als de beste oplossing voor het verkeerde probleem. Wij geloven erin dat we, door de relatie in het middelpunt te zetten, we het vertrouwen verdienen om grote en soms spannende trajecten succesvol te doorlopen. Het feit dat klanten als de RDW en Mediahuis Noord al bijna sinds de oprichting van Get There klant zijn, onderschrijft dit. We’re in IT for the long run!

Dat we niet alleen van de mooie verhalen zijn, tonen we al sinds 2010 elk jaar aan door ons ISO9001-certificaat te behalen en te behouden. Dit certificaat is een kwaliteitsstempel dat iets zegt over hoe we onze processen geregeld hebben, onder andere op het gebied van kwaliteitsborging en de opleiding van onze professionals. We hebben ons de zogenaamde Plan-Do-Check-Act-cyclus volledig eigen gemaakt. Bovendien zijn we al jaren Microsoft- en Java-gecertificeerd en zorgen we dat we altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo hebben verschillende manieren van agile werken geen geheimen voor ons en omarmen we ontwikkelingen als Design en System Thinking.

Tot slot kenmerkt onze werkwijze zich door het feit dat we ook weten wanneer we iets beter niet zelf kunnen oplossen: hoewel we over veel zaken de kennis in huis hebben, werken we op specifieke vlakken graag samen met andere experts uit ons grote netwerk van partners en zzp’ers.

Projecten waar we trots op zijn

Een greep uit ons werk

Eenduidige antwoorden zonder omwegen met een dataplatform bij Kabelnoord

Dataplatform gebouwd met Databricks, waar data vanuit alle relevante systemen wordt samengevoegd.

KultuurCentrale: robuust en schaalbaar platform

regionale marktplaats voor kunst en cultuur

Datagedreven in control komen op honderden miljoenen euro’s met TKP

Een dataplatform voor TKP om dagelijks in control te zijn

Wat is jouw uitdaging?

We denken graag met je mee!