Gratis whitepapers:

  • Deel:

Gratis whitepaper SSOT en Datagedreven werken

Op basis van onze expertise hebben we een aantal whitepapers geschreven, en die delen we graag met jou. We vertellen je hier onder meer wat datagedreven werken precies is, welke problemen het kan oplossen voor jouw organisatie en hoe je kan beginnen. Zoals we in deze case voor TKP hebben gedaan. Maar ook hoe je jou data weer betrouwbaar maakt in tijden van versnippering met de Single Source of Truth, zoals we in deze case voor Heuver Group hebben gedaan.

Download hier onze gratis whitepapers over datagedreven werken en SSOT.

Datagedreven werken? Ontdek het in 4 stappen!

Datagedreven of data-driven werken is niet meer weg te denken uit moderne organisaties. Steeds meer bedrijven maken de overstap of onderzoeken de mogelijkheden, maar er zijn vaak nog veel onbeantwoorde vragen. In deze whitepaper geven we antwoord op een groot aantal van die vragen.

Ontdek hier onze gratis whitepaper over datagedreven werken en zet ook de volgende stap op het gebied van datagedreven werken in vier stappen.

Whitepaper - Datagedreven werken

SSOT, maak jouw data weer betrouwbaar

SSOT is simpel gezegd niets anders dan het hebben van 1 versie van je belangrijkste bedrijfsinformatie. Het is als een overkoepelende database of laag bovenop bestaande databases waar al je werknemers betrouwbare gegevens kunnen vinden. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat iedereen zijn beslissingen op dezelfde gegevens baseert.

In de basis is een SSOT simpel: het enige dat je hoeft te doen is 1 bron aan te bieden aan je personeel, waarin de benodigde data beschikbaar wordt gesteld. Ontdek hier onze gratis whitepaper over de SSOT en maak ook jouw data weer betrouwbaar.

Whitepaper - SSOT

Bekijk hier ons werk waar we trots op zijn!

Bekijk onze klantcases

Centraal Dataplatform als datahub

tijdwinst, meer uit data halen én verbeterde datakwaliteit voor woningcorporatie Actium

Mijn Kabelnoord: robuust en uitbreidbaar klantenportaal

enorme afname druk op klantenservice

Onderwijsplansysteem voor het basisonderwijs

planningstool: leerlingen volgen en (passend) onderwijs plannen

Wat is jouw uitdaging?

We helpen je graag!