Kom je bij ons werken als

  • Deel:

ICT professionals

ICT Professionals opgelet! Je bent op zoek naar een uitdagende functie bij een succesvol ICT-bedrijf in Noord-Nederland. En wij zoeken talent dat ons team komt versterken. Zijn we een match? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Mensen presteren vaak het beste als ze datgene doen waar ze plezier in hebben. We gaan aan de slag om passend werk voor je te vinden, zodat we samen het beste uit jou naar boven halen. En loop je vast of zijn er zaken die je wilt bespreken? Dan gaan we even aan tafel zitten en komen we samen tot een oplossing. Behoor jij binnenkort ook bij onze club van ICT Professionals?

Wij investeren graag in jou!

Onze medewerkers zijn ons kapitaal en jouw kennis draagt daar natuurlijk aan bij. We hechten daarom grote waarde aan jouw professionele en persoonlijke groei.

Reden te meer om deelname aan kennisevents op jouw vakgebied te stimuleren. Zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bied je onze klanten nét dat stukje extra.

ICT Professionals groeien door. Jij ook?

Wij willen het liefst zo lang mogelijk met jou samenwerken. Dat lukt ons tot nu toe aardig goed: de meeste medewerkers werken namelijk al langere tijd bij ons. Zo’n langetermijnrelatie biedt perspectief. De mogelijkheid om door te groeien in een functie. Zo werken we samen aan de ontwikkeling van jouw talent en bereiken we samen meer.

Benieuwd naar onze rollen?

Hoe ziet de week er uit van een Software Engineer bij ons, of een Informatie analist? Wat is het takenpakket van een ICT architect? Wat zijn de verantwoordelijkheden van een Projectmanager of Programmamanager? Wie werken inhouse, en wie werken op klantlocatie? Welke rollen kennen we eigenlijk allemaal? Wil je meer info over de diverse rollen die we binnen Get There vervullen?

Tijdens een kennismakingsgesprek praten we erover!