Maak kennis met ons team!

Maak kennis met ons team!

Ben je benieuwd naar ons team die alles eraan doen om jou bij de leukste klussen te krijgen? Maak hier kennis met ze!

Kom binnen bij een organisatie waar iedereen ons kent. Wat ons verbindt, is: deskundigheid, openheid en behulpzaamheid. Wij willen graag het beste uit onszelf, maar ook het beste uit anderen halen.

Wij helpen jou graag verder aan jouw volgende opdracht. Wil je graag meer weten? Ben je nieuwsgierig naar Get There en onze andere projecten? Neem vrijblijvend contact op met Anja of Jack, zij vertellen je er graag meer over!

Get There IT Professional

Meet the team!

Jack de Groot      IT freelance Get There

Jack de Groot

Business Development Manager

Ik ben 36 jaar oud, getrouwd en vader van 2 zonen en woon in Groningen. Als geboren en getogen Noordeling voel ik me als een vis in het water in Noord-Nederland. De open en transparante manier van samenwerken, gecombineerd met de nuchterheid, geeft mij elke dag nog energie. Sinds 2012 ben ik actief in de Noordelijke ICT arbeidsbemiddeling. In de afgelopen 12+ jaar heb ik veel professionals, opdrachtgevers en partners mogen spreken en aan elkaar mogen verbinden. Waar ik energie uit haal is om als verbinder op te treden in het maken van de juiste match tussen vraag en aanbod.

Anja Hektor

Recruitment & Coördinator Freelancers

Ik ben woonachtig op een steenworp afstand van het Get There kantoor en sinds 2 ½ jaar werkzaam als recruiter binnen Get There. Sinds 2015 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling en sinds 2022 werkzaam binnen Get There. Het enthousiasme wat Get There ademt voor de lokale Noordelijke IT-arbeidsmarkt: dat is waar ik blij van word!

In mijn vrije tijd zit ik graag in de tuin, heb ik meerdere huisdieren en zoek ik graag de gezelligheid op. Een lokaal festival met vrienden, een dagje weg of gezelligheid in de stad: ik ben erbij!

 

Mark van der Molen

Recruiter

Ik ben opgegroeid in het mooie Bedum en daar woon ik nog steeds. Samen met mijn vrouw en dochter voelen we ons enorm thuis in het noorden. Inmiddels ben ik ruim 3 jaar actief in de arbeidsbemiddeling. Wat mij energie geeft is het verbinden van goede professionals aan mooie organisaties. Het leuke van mijn werk binnen Get There is ik continu bezig kan zijn met het maken van matches. Wij hebben doorlopend uitdagende opdrachten beschikbaar waardoor jij als ZZP’er je nooit hoeft te vervelen. Meer weten over de mogelijkheden? Ik vertel je er graag alles over in een persoonlijk gesprek!