Actueel:

Verhalen van en over onze mensen en projecten lees je hier.

1 2
 
09 mrt 2023

Nieuwe klantcase: Datagedreven in control komen op honderden miljoenen euro’s met TKP

TKP is een bekende pensioenuitvoeringsorganisatie in Nederland. Bij TKP werken zo’n 1.100 mensen voor de pensioenen van 3.8 miljoen Nederlanders en er worden 17 pensioenfondsen en -verzekeraars door TKP bediend. Met zulke aantallen is er genoeg data om mee te werken. Om succesvol met de data te kunnen werken, riep TKP de hulp van Get There in.

Lees meer
 
01 mrt 2023

Leerlinq maakt als eerste gebruik van API Join koppeling van Magister

Nu de aanmeldperiode op stoom komt, zijn wij mega trots om te kunnen melden dat Leerlinq als eerste API Join koppeling van Magister mag gebruiken. De eerste scholen zijn inmiddels aangesloten, verder uitrol is begonnen.

Lees meer
 
04 jan 2023

Get Sportive sponsoractie 2022 - de uitslag

Tijdens de Get There sponsoractie van 2022 zijn onze collega's zo sportief mogelijk bezig geweest om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor hun gekozen goede doel. Bekijk hier hoeveel geld is ingezameld.

Lees meer
 
01 dec 2022

Get Sportive sponsoractie 2022

De Get There sponsoracte van 2022 is weer van start gegaan! In drie weken tijd wordt zoveel mogelijk gesport om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Lees meer
aanmeldportaal 
16 nov 2022

Leerlinq is genomineerd voor de NOT Innovatie Award!

Gaaf nieuws! Leerlinq is namelijk genomineerd voor de NOT Innovatie Award. Hier maakt Leerlinq kans op twee prijzen, de juryprijs en de publieksprijs.

Lees meer
 
01 nov 2022

Datagedreven werken? Ontdek het in 4 stappen!

Datagedreven of data-driven werken is niet meer weg te denken uit moderne organisaties. Steeds meer bedrijven maken de overstap of onderzoeken de mogelijkheden, maar er zijn vaak nog veel onbeantwoorde vragen. In deze whitepaper geven we antwoord op een groot aantal van die vragen.

Lees meer
aanbesteding 
03 aug 2022

Get There heeft aanbesteding RDW 'inhuur van ICT Professionals' gewonnen!

Leek, 3 augustus 2022 – Get There heeft een nieuwe raamovereenkomst gewonnen bij het RDW voor tijdelijke inhuur van ICT-professionals. Op 15 maart jl. is de aanbesteding gepubliceerd, waarmee RDW ICT 4 leveranciers selecteert voor de komende 4 jaar, ingaand per 1 september 2022. De afgelopen 4 jaar was Get There ook al mantelleverancier van het RDW, tot grote tevredenheid van zowel RDW als Get There.

Lees meer
 
25 mrt 2022

Zo maak je data weer betrouwbaar in tijden van versnippering

SSOT is simpel gezegd niets anders dan het hebben van 1 versie van je belangrijkste bedrijfsinformatie. Het is als een overkoepelende database of laag bovenop bestaande databases waar al je werknemers betrouwbare gegevens kunnen vinden. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat iedereen zijn beslissingen op dezelfde gegevens baseert. In de basis is een SSOT simpel: het enige dat je hoeft te doen is 1 bron aan te bieden aan je personeel, waarin de benodigde data beschikbaar wordt gesteld.

Lees meer
 
04 nov 2021

Interview met Data Scientist Katharina

Katharina werkt als data science consultant bij Get There. In dit interview wordt o.a. ingegaan op wat Data Science bij Get There inhoudt, wat Katharina doet, en voor welke bedrijven Data Science in te zetten is. Lees je mee?

Lees meer
 
27 nov 2019

Geslaagd kennisevent met ruim 100 gasten!

Kennisevent Brain-Computer-Interfaces zeer geslaagd met ruim 100 bezoekers! Dr. Femke Nijboer boeide een bomvolle zaal met haar lezing over de diverse toepassingen van BCI. Bekijk hier de foto's.

Lees meer
 
05 nov 2019

Get There bestaat 20 jaar!

De officiële datum van ons jubileum lag eigenlijk op 1 juni, maar een jubileum feest laat zich niet altijd plannen op de dag zelf. 5 en 6 Oktober (#5610 voor intimi) was het weekend waarin we ons 20-jarig bestaan op spectaculaire manier mochten vieren!

Lees meer
 
23 mei 2019

Kennisevent 'Data en AI 2.0 in dienst van...?'

Twee keer per jaar organiseert Get There een kennisevent, en ook deze van 16 mei jl. was weer een groot succes! We zien nu al uit naar de volgende editie.

Lees meer
Nieuws 
15 apr 2019

(her)certificering ISO 9001 en 27001

Get There heeft het ISO 27001 certificaat behaald en de glansrijke hercertificering van ISO 9001 succesvol afgerond!

We zijn er trots op!

Lees meer
Nieuws 
20 mrt 2019

Get There sponsort DevCampNoord 2019

Op donderdag 18 april 2019 staat het DevCampNoord event weer voor de deur.
Visual Studio 2019, Machine Learning, Achiteccture for DevOps, Azure Messaging, GraphQL, Elastic Search, Logging en Tracibility, AI, en meer...
Geef je hier op! Toegang is gratis.

Lees meer
Nieuws 
21 dec 2018

Prijswinnaar bekend! Gefeliciteerd Betty!

In onze stand op de Connect.frl kon je gokken hoeveel decision dice kubussen in de glazen vaas zaten.
Er werd geteld, gerekend en gegokt. En de winnaar is Betty!

Lees meer
Nieuws 
18 okt 2018

Kennisevent 'Software; motor van vooruitgang'

Voor de 2e keer dit jaar was Get There gastheer van een geslaagd kennisevent. Ruim 100 ICT professionals verzamelden zich deze avond bij de sfeervolle locatie 'de Postwagen' in Tolbert.

Lees meer
Nieuws 
15 jun 2018

familieberichtenonline.nl sterk verbeterd!

Vol trots lanceert NDC mediagroep de nieuwe webapplicatie familieberichtenonline.nl; een webapplicatie om snel en eenvoudig rouwberichten te kunnen opmaken en te plaatsen in landelijke en regionale dag- en weekbladen. Wij bouwden de gehele applicatie van frontend tot backend.

Lees meer
Nieuws 
02 mei 2018

Partnerdag studievereniging Cover

Als partner te gast op de netwerkborrel van studievereniging Cover (RuG).
Awesooooome people gesproken!

Lees meer
Nieuws 
30 apr 2018

Kennisdeling op TEQnation

Wij waren erbij!
Zien we jou volgend jaar op de jaarlijkse 'IT Developers Conference of Tomorrow'?

Lees meer
Nieuws 
17 apr 2018

Plaatsingswijzer zeer ondersteunend!

Welke middelbare school past bij mijn kind? Met de nieuwe plaatsingswijzer kan erg nauwkeurig gekeken worden waar een kind het best op zijn plek is.
De plaatsingswijzer wordt als zeer ondersteunend ervaren onder leerkrachten van groep 8.

Lees meer
1 2