Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in D:\appdata\IIS\vhosts\getthere.nl\httpdocs\wp-includes\wp-db.php on line 1924

Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in D:\appdata\IIS\vhosts\getthere.nl\httpdocs\wp-includes\wp-db.php on line 1924

Verhalen van en over onze mensen en projecten lees je hier.


Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in D:\appdata\IIS\vhosts\getthere.nl\httpdocs\wp-includes\wp-db.php on line 1924
17 apr 2018

Plaatsingswijzer: 1000 scholen aangemeld

Welke middelbare school past bij mijn kind? Met de nieuwe plaatsingswijzer kan erg nauwkeurig gekeken worden waar een kind het best op zijn plek is.

Lees meer
23 feb 2018

NDC London was een feest!

Je kunt boeken lezen, je kunt cursussen volgen en je kunt conferenties bezoeken om bij te blijven in je vak. Wij deden een paar weken terug het laatste en het is een absolute aanrader.

Lees meer
31 dec 2017

Strings: the root of all evil

Okay, de titel is een beetje click-bait. Strings zijn niet de oorzaak van ALLE kwaad in software; we hebben immers ook nog "Magic Numbers", "Code Duplication", "Premature Optimization" en geld (volgens de Bijbel, 1 Timoteüs 6). Maar we gebruiken strings wel te vaak op plekken waar we beter iets anders kunnen gebruiken.

Lees meer
29 nov 2017

Connect.frl; jezelf opladen met inspiratie

Onze deelname groot succes op het jaarlijkse Connect.frl event, 6 december j.l.
Thema? Jezelf opladen met inspiratie.
Opladen? Jazeker!
En laten onze collega's Richard en Arnoud nou nét sprekers zijn over het onderwerp 'laad je auto op....'

Lees meer
23 nov 2017

Leerzame week met stagiare Le Dan de Zwart

Afgelopen week hebben wij stagiaire Le Dan de Zwart te gast gehad. Zij heeft meegelopen op diverse afdelingen en interviews gehouden met medewerkers uit verschillende vakgebieden. Het was een bijzonder leuke en leerzame week. Lees hieronder haar verslag

Lees meer
01 nov 2017

Een C# implementatie van het Builder Pattern met lambdas

Er is natuurlijk al het nodige geschreven over het hoe en waarom van het Builder Pattern. Dus ik ga er vanuit dat je hier gekomen bent omdat je zeker weet dat je een Builder nodig hebt, en dat je zoekt naar een manier om het anders te doen.

Lees meer
10 okt 2017

Fun en goede tijden Get There team 4 Mijl Groningen

Sportieve collega's combineren plezier en sport tijdens het loopevent 'De 4 Mijl van Groningen'. En allen zetten ook nog even een goede tijd neer! Fun, sport, gezelligheid en gezondheid gecombineerd in één event.

Lees meer
05 okt 2017

Goed samenwerken en snel schakelen: Professional Scrum Masters training inhouse

Om de diverse disciplines binnen onze teams dagelijks de voortgang te laten bewaken van hun software development en snel in te kunnen springen op veranderingen, hebben alle betrokkenen de training voor Professional Scrum Master gevolgd. Met de Agile (flexibele) manier van werken is vlotte (dagelijkse) bijsturing van de processen mogelijk. Kortom: goed samenwerken en snel schakelen.

Lees meer
03 okt 2017

Elektrische rijders worden duurzame stroomhandelaren

Energieleverancier Vandebron is een pilot gestart met het doel schommelingen in het energienet beter op te vangen. Door slim gebruik te maken van de batterijcapaciteit van auto's veranderen elektrische rijders in duurzame stroomhandelaren. Met Slim laden kunnen gas- en kolencentrales overbodig gemaakt worden terwijl de rijder tegelijkertijd geld verdient.

Lees meer
29 sep 2017

Get There geselecteerd als voorkeursleverancier CJIB

Vanaf 1 oktober 2017 heeft het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB), een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Veiligheid en Justitie, een nieuwe raamovereenkomst voor het tijdelijk inhuren van ICT-professionals. Get There is er trots op dat zij één van de geselecteerde partijen is, samen met Seven Stars Noord (Penvoerder) en Brunel.

Lees meer
14 sep 2017

Sponsor en spreker DevCampNoord 2017

ICT event DevCampNoord staat weer voor de deur! Als developer kan je nieuwe kennis opdoen op het gebied van .NET ontwikkelen. Woensdag 20 september, Forum Images in Groningen. 09:30-17:30 uur.

Lees meer
26 jul 2017

Live Unit Testing in Visual Studio 2017

Ik ben echt dol op Test Driven Development. Sterker nog, ik kan me (werkend) geen leven voorstellen zonder unit testen. Als ik geen test suite heb die me vertrouwen geeft, hoe kan ik dan ooit mijn code refactoren om de onderhoudbaarheid te verhogen –en ondertussen zeker weten dat ik niks kapot maak?

Lees meer
07 jun 2017

Data Science Dag Noord-Nederland @Gasunie

Wat doen Noordelijke bedrijven met Big Data? Kom het ontdekken op de Data Science dag in het prachtige karakteristieke pand van de Gasunie.

Lees meer
07 jun 2017

Internet of Things wordt Internet of Kings

Internet of kings, want het internet of things biedt steeds meer mogelijkheden om het alledaagse leven leuker en gemakkelijker te maken. Zodat jij kunt leven als een koning!

Lees meer
02 jun 2017

IoT Makers Day

Met temperatuur-, vochtingheids-, licht- en bewegingssensoren je eigen omgevingsklimaat beïnvloeden? Dagje programmeren en solderen voor beginners én gevorderden.

Lees meer
02 jun 2017

HoloLens: going beyond screens

HoloLens: we verbreden onze wereld en prikkelen onze fantasie en creativiteit. We raken geïnspireerd door wat je er allemaal mee kan.

Lees meer