Veranderingstrajecten in de ICT

  • Deel:

Veranderingstrajecten implementeren

Veranderingstrajecten: jouw organisatie staat voor een uitdaging: het succesvol implementeren van een nieuwe dienst of een nieuw product. Met als gevolg dat processen en ICT-systemen veranderen. Een omvangrijk traject waarbij veel moet gebeuren in een korte tijd. Een dergelijk traject vraagt om visie, regie en executiekracht. En laat Get There nu al meer dan 20 jaar ervaring hebben met veranderingstrajecten!

Van programma management tot aan project management en van business consultancy tot aan informatie analyse. Onze ICT-professionals nemen verantwoordelijkheid en denken met je mee. Van idee tot uitvoering, wat voor ons ook echt van begin tot eind betekent. Zoals onze Noordelijke nuchterheid ons leert: afspraak is afspraak.

Uiteenlopende kennis

Door onze grote betrokkenheid en aandacht voor innovatie, bouwen we snel nieuwe kennis op.

Het houdt ons wendbaar en heeft dan ook gezorgd voor een goed track record bij het uitvoeren van veranderingstrajecten. Combineer dit met onze business- én ICT-kennis en het resultaat: Succesvolle regievoering bij omvangrijke en complexe trajecten.

(Eind)verantwoordelijke rol

In veel gevallen vervullen onze ICT-professionals een cruciale en (eind)verantwoordelijke rol. Dit leidt tot kansen om op directieniveau zeer betrokken te mogen zijn.

Positieve resultaten geven onze klanten vertrouwen en vanuit dát vertrouwen ontstaan langdurige relaties. En daar zijn we best een beetje trots op.

De juiste professionals

IT-consultancy bij grote en kleinere veranderingstrajecten, business consultancy en programma- en projectmanagement. We hebben hiervoor altijd de juiste professionals in huis. Maar ook als jij een IT-professional zoekt die software voor je ontwikkelt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze expertises

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van veranderingstrajecten uitgevoerd door Get There.

Veranderingstrajecten cases

Programmamanagement invoering nieuw kentekenbewijs

Krachtige datahub voor opslag en analyse van gegevens

High performance gecombineerd met flexibiliteit en veiligheid

Wat is jouw uitdaging?

Heb jij hulp nodig met een veranderingstraject? We helpen je graag!