ICT Expertises

Jouw organisatie helpen voordeel te behalen, dat is wat wij het liefste doen. Met behulp van datgene waar wij op onze beurt in excelleren: innovatieve, hoogwaardige management en ICT-dienstverlening. Lees meer over onze ICT expertises.

Software ontwikkeling

Jouw vraagstuk, onze passie. Onze ICT-professionals richten zich dan ook volledig op innovatieve ICT-oplossingen. Gebaseerd op Java technologie, Microsoft technologie en Datatechnologie. Van het ontwerp tot aan de implementatie. Schouder aan schouder, als betrokken partner. Daarom vertellen we je graag meer over onze software ontwikkeling.

Veranderingstrajecten

Veranderen kan lastig zijn voor een organisatie. Wij begrijpen dat. Goede planning en betrokkenheid zijn daarom van essentieel belang. Met een heldere visie, regie en adequaat (project)management, dragen wij bij aan het succes van organisaties en projecten. Meer weten over onze succesvolle veranderingstrajecten?

Productontwikkeling

Inspiratie? Het is de voedingsbodem voor innovatie. En soms leiden die momenten van inspiratie ook tot bijzonder mooie kansen. Kansen om het werk makkelijker te maken en organisaties te helpen verbeteren.

Binnen Get There proberen we altijd in te spelen op zulke kansen. Meer weten over productontwikkeling?

Data oplossingen

Bij Get There Data Solutions zijn we gespecialiseerd in het halen van meer waarde uit data! Of het nu gaat om het verkrijgen van inzichten uit historische data, het kunnen nemen van beslissingen op basis van actuele inzichten of het kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Het team houdt zich breed bezig met op datatechnologie gebaseerde oplossingen.

Eén organisatie, drie specialismen

Een berg aan ervaring, creativiteit en flexibiliteit. Als gedreven en betrokken teams van developers, adviseurs en strategen realiseren wij ICT-oplossingen die jouw organisatie verder helpen. En dat doen we al ruim 20 jaar, vanuit drie principes: Get There ICT Solutions, Get There Business Solutions en Get There Data Solutions.

Wat is jouw uitdaging?

Get There ICT Solutions

Binnen Get There ICT Solutions richten we ons op systeemontwikkeling en -implementatie. Maar ook op systeemintegratie, technisch advies en applicatiebeheer. Gebaseerd op Java technologie, Microsoft technologie en Datatechnologie.

Get There Business Solutions

Bij Get There Business Solutions werken we voornamelijk aan uitdagende ICT-veranderingstrajecten. Hieronder valt programma- en projectmanagement, architectuurmanagement, informatie- en ICT management en management- en ICT consultancy.

Get There Data Solutions

Onze data specialisten zetten data om in waardevolle kennis. Dit begint bij het schonen en prepareren van ruwe data en deze geschikt te maken om te kunnen begrijpen en er kennis uit te kunnen halen. Met slimme tools kunnen we data verrijken, integreren, analyseren en visualiseren.

Bij ons of bij jou?

Zoek je een kundige developer die jouw team komt versterken? Of misschien leent jouw situatie zich beter voor een inhouse project op ons kantoor in Leek? Beide is mogelijk.

Certificering

Excellente resultaten behaal je natuurlijk niet zomaar. Daar is kwaliteit voor nodig. Kwaliteit in bedrijfsvoering en in onze mensen. Daarom zijn we als organisatie ISO 9001:2008 en ISO 27001 gecertificeerd. En onze medewerkers? Zij zijn ons kapitaal en bezitten natuurlijk ook de juiste certificaten.

Lees meer over ons

Bekijk ons werk waar we trots op zijn

Een greep uit onze cases

Inzicht verkrijgen uit de waarheid bij Heuver

Tijdbesparing dankzij een dataplatform

Mijn Kabelnoord: robuust en uitbreidbaar klantenportaal

enorme afname druk op klantenservice

Online productconfigurator

vernieuwde frontend, beheeromgeving en betaaloplossing

Wat is jouw uitdaging?

We helpen je graag!