Jouw voordelen, onze zorg.

Check hier onze arbeidsvoorwaarden

  • Deel:

Jouw voordelen, onze zorg. Check hier onze arbeidsvoorwaarden

Bij Get There werk je samen met gepassioneerde professionals die hun vak tot in de puntjes beheersen. Samen werken we aan de beste oplossingen die ICT te bieden heeft en daar stop het niet. We streven ernaar een werkomgeving te creëren waar jij je echt thuis voelt, met een prettige sfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ontdek hieronder wat wij jou te bieden hebben.

Jouw voordelen op een rij

Financieel:

We faciliteren een mobiliteitsbudget, een laptop en een zakelijk telefoonnummer. Daarnaast krijg je van ons een pensioen, hebben we een fijne winstdeelregeling, een collectieve zorgverzekering én krijg je zelfs een tegemoetkoming in je zorgkosten. Wil je een telefoon, noise cancelling koptelefoon of iets anders aanschaffen voor je werk? Daar kan je jouw Persoonlijke Standaard Uitrusting (PSU) voor inzetten.

Werkomgeving:

We hebben moderne zit-/sta bureaus, een gezellige huiskamer met een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een relaxte bank. Daarnaast hanteren we een casual dresscode, houden we van een vrijmibo en hebben we verschillende teambuildingsactiviteiten. Zo doen we dit jaar een geweldige training met het Leadership Centre van de Triangular Group.

Voeding en vitaliteit:

Op dinsdag en vrijdag faciliteren wij gezellige- én lekkere lunches. Daarnaast hebben we een kantine met een goede voorraad, bestaande uit koffie, thee en een koelkast met allerlei frisdrank. Verder zijn we ook sportief bezig! Elke woensdagmiddag een bootcamp met onze personal trainer en na de lunch gezellige wandelpauzes.

Werk-privé balans:

Hybride werken is bij ons mogelijk. Je krijg bij ons een budget voor een thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding. Tijd nemen voor jezelf door middel van vrije dagen/vakanties vinden we belangrijk. Je krijgt daarom de mogelijkheid om 5 extra vakantiedagen per jaar te kopen.

Ontwikkeling: 

Wil je je verder ontwikkelen? Jouw carrièreplan juichen we toe met een onbeperkt studiebudget, 5 betaalde studiedagen en coaching. Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies om onze kennis te delen.

Samen houden we het leuk

Wij hechten veel waarde aan een gezonde werk-privébalans. Kom je een bijzondere situatie tegen thuis of op kantoor? Dan staan we voor je klaar met een luisterend oor. Afhankelijk van je functie bieden we flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Zo zorgen we samen voor een werkbare en plezierige omgeving. Werken bij Get There is meer dan alleen maar werken. Leren en inspireren, wij moedigen het aan.

Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze hier

Een greep uit onze vacatures

[Vacature] .NET Developer

[Vacature] Java Developer

[Vacature] Data Consultant

[Vacature] Data Engineer

Meer weten over werken bij Get There?

Maak kennis met Ineke!

Ineke Recruiter Get There

Ineke van de Ven

Corporate Recruiter | HR Adviseur

ineke.vandeven@getthere.nl +31645819541 LinkedIn Ineke