Java:

  • Deel:

Java: een compleet en platformonafhankelijk ecosysteem

Java staat bekend als programmeertaal, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een compleet ecosysteem van opensource frameworks, tools en oplossingen. Dankzij de ervaring die we hebben met Java, en altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen, kunnen we elke uitdaging voor je oplossen.

Van vele markten thuis

Veel van onze klanten werken al langer met Java-technologie. Maar het kan zijn dat een bepaalde applicatie verouderd is, bijvoorbeeld omdat de functionele eisen zijn veranderd. Of dat bestaande technologie simpelweg vernieuwd moet worden, omdat het bijvoorbeeld niet meer voldoet aan de hedendaagse standaarden op het gebied van privacy of veiligheid. Wat jouw uitdaging ook is, wij lossen het graag voor je op.

 

Onze oplossingen in Java zijn platformonafhankelijk, wat wil zeggen dat het in theorie overal kan draaien: van on-premise op locatie of in een cloud-omgeving. Van Linux tot een managed Kubernetes-cluster in Azure, alles is mogelijk. We zijn er bij Get There trots op dat we deze theorie in de praktijk kunnen brengen.

Toepassingen van Java: hier zijn we goed in

Bij Get There zetten we Java vooral in voor het ondersteunen en verbeteren van ingewikkelde procesapplicaties. De automatische paginaopmaak bij Mediahuis Noord is daar een sprekend voorbeeld van.

Het Java-ecosysteem is van oudsher sterk in het koppelen van verschillende systemen en informatiebronnen, en dat passen we regelmatig toe. Bijvoorbeeld bij de productconfigurator met koppelingen naar het ERP van fietsgigant Accell.

Heb je een uitdaging die opgelost moet worden, dan zoeken we altijd naar de beste oplossing. Sluit het Java-ecosysteem daarbij het beste aan, bijvoorbeeld omdat het opensource is, of omdat je al met Java-technologie werkt, dan gebruiken we onze kennis en expertise op dit gebied om de benodigde oplossing te bouwen.

Over onze Java-experts

Get There is een slagvaardig bedrijf met korte lijnen. Onze experts zijn niet alleen developer, maar vervullen ook andere rollen. Zo werken we mee aan het verbeteren van bedrijfsprocessen en de implementatie, zodat er een complete oplossing ontstaat. Daarnaast komen we ook in aanraking met veel andere organisaties, wat waardevolle kennis oplevert die we elders weer kunnen inzetten. Tot slot zijn onze experts allen Oracle-gecertificeerd, waaronder OCA en OCP, waardoor je zekerheid hebt over de kwaliteit van de oplossing.

Projecten waar we trots op zijn

Een greep uit ons werk

Automatisering paginaopmaak kranten

tijd- en kostenbesparing, én deadlines halen zonder handwerk

Online productconfigurator

vernieuwde frontend, beheeromgeving en betaaloplossing

Wat kunnen we voor jou betekenen?