Microsoft .NET:

  • Deel:

Microsoft .NET: gebruikmaken van alles wat Microsoft te bieden heeft

Microsoft .NET is een ecosysteem dat niet alleen een programmeertaal omvat, maar ook over andere tools en systemen gaat. Bijkomend voordeel is dat je bij ontwikkelen met .NET gebruik kunt maken van alles wat Microsoft te bieden heeft. Met behulp van hun Azure-cloudomgeving hebben we alle benodigde tools beschikbaar om van jouw project een succes te maken. Daarbij maken we afhankelijk van de situatie en jouw wensen onder andere gebruik van C#, Angular, Vue, Azure DevOps en Git. En in alle gevallen profiteer je van de kennis en kunde van onze gecertificeerde engineers en architecten.

Complete oplossingen

Get There ontwikkelt met name webapplicaties in .NET. Het gaat daarbij om complexe maatwerkoplossingen waarbij een template en een bekend CMS niet voldoet. We richten ons op het verbeteren van complexe bedrijfsprocessen waar je als ondernemer duidelijk de vruchten van kunt plukken. We bouwen een complete oplossing, die waar nodig geïntegreerd wordt met bestaande software. Ook werken we samen met andere experts als we de kennis zelf niet in huis hebben, bijvoorbeeld het grafisch design van een applicatie.

 

Een belangrijk aspect van onze werkwijze is Domain Driven Design. Dat houdt in dat we bij alles wat we doen voor jou bekende terminologie en taal gebruiken. Dit heeft niet alleen als voordeel dat we elkaar goed begrijpen, maar ook dat de uiteindelijke oplossing beter aansluit bij je wensen en eisen. We hebben ervaring in allerlei sectoren, van aardappel tot cultuur, van onderwijs tot energie en van scheepvaart tot glasvezel.

Applicatie-apk: een grondige check op bestaande applicaties

Naast de ontwikkeling van nieuwe applicaties, waarbij we een agile scrum-werkwijze hanteren, is het doorontwikkelen van bestaande applicaties ook iets wat we veel doen. We voeren in dat geval analyses uit op het bestaande applicatielandschap, en kunnen op basis daarvan verbetervoorstellen doen. Dat noemen we de applicatie-apk.

De applicatie-apk zetten we ook in als je met een uitdaging zit op beheergebied van een bestaande .NET-applicatie. Bijvoorbeeld omdat de benodigde expertise binnen het bedrijf niet aanwezig is, of omdat je wensen op beheergebied veranderd zijn. Na een grondige intake, beoordeling van de applicatie en het opbouwen van de benodigde domeinkennis, nemen we het beheer graag voor onze rekening.

Toepassingen van .NET: voorbeelden van ons werk

Zoals gezegd gebruiken we Microsoft .NET voor de ontwikkeling van applicaties die complexe processen ondersteunen. Een mooi voorbeeld daarvan is het onderwijsplansysteem Focus PO. Het begon een aantal jaar geleden als een klein project, maar we werken nog steeds samen aan de verdere doorontwikkeling. Een mooi voorbeeld van hoe we altijd gaan voor een langetermijnrelatie met onze klanten.

Een ander interessant voorbeeld is het platform dat we voor TotalBookings.com ontwikkelen. De simpele WordPress-site voldeed niet langer, dus ontwikkelden we een nieuw platform dat niet alleen schaalbaar is, maar ook de complexe administratieve processen goed ondersteunt.

Over onze .NET-experts

Om onze cloud- en .NET-kennis op peil te houden, hebben we aandacht voor verschillende certificeringen. Al onze medewerkers krijgen de kans om het Azure Fundamental-certificaat te halen. Alle engineers hebben minimaal het Azure Developers-certificaat, en een aantal heeft ook het Azure Solution Architect-certificaat. Daarnaast zijn er verschillende medewerkers met het Azure DevOps Solutions-certificaat. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze certificaten actueel blijven. We volgen daarnaast regelmatig interne en externe kennisevenementen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen en over de best passende oplossing kunnen adviseren.

Daarnaast profiteer je er bij Get There van dat onze experts naast ontwikkelaars ook andere rollen vervullen. Hierdoor is iedereen gewend buiten zijn eigen vakgebied te kijken en mee te denken over de beste oplossing voor jou als klant. Er is veel contact met onze Java, Data en Business Solutions-collega’s en we ondersteunen elkaar waar nodig. Tot slot zorgt de balans tussen detachering, inhouse-projecten en beheer ervoor dat we waardevolle ervaring opdoen bij andere organisaties.

Projecten waar we trots op zijn

Een greep uit ons werk

Onderwijsplansysteem voor het basisonderwijs

planningstool: leerlingen volgen en (passend) onderwijs plannen

Wat kunnen we voor jou betekenen?