Over Data Solutions

  • Deel:

Over Data Solutions

Binnen Get There zijn wij de specialisten op het gebied van data. Werken aan data-oplossingen is onze passie en doen we dus graag. Als we onszelf typeren, komen we op een aantal kernwaarden uit.

In IT for the long run

Onnodig veel uren verstoken is niet aan ons besteed. Ellenlange projecten om het projecten draaien ook niet. Wel investeren we in een relatie voor de lange termijn, waarin we je steeds weer verder kunnen helpen met je wensen. Waarde toevoegen, daar gaat het ons om.

Resultaatgericht

We gaan altijd voor het maximale resultaat. Daarom maken we vooraf duidelijke afspraken over wat er gedaan moet worden en wat wij daarin kunnen doen, maken en betekenen. Zo weten we van elkaar waar we aan toe zijn.

Pragmatisch

We kiezen altijd voor pragmatische oplossingen. Natuurlijk kunnen we de aller-aller-allerbeste oplossing op maat voor je maken, maar waarom zouden we dat doen als een simpele oplossing ook je doel bereikt? Het geeft ons energie om de juiste oplossing te maken voor een probleem en dat dat wordt gewaardeerd.

Ambitieus

Uitdagingen op het gebied van data maken ons enthousiast. Vaak geldt: hoe groter de uitdaging, hoe enthousiaster. Ook als dat betekent dat we dingen moeten doen die we nog niet eerder gedaan hebben. Onze jarenlange, gezamenlijke ervaring, maakt dat we al heel veel gezien en gedaan hebben. Dit combineren is onze passie en we gaan graag elke uitdaging aan.

Technisch onderlegd

We hebben brede kennis over software-ontwikkeling in algemene zin en beheersen alle gangbare programmeertalen. Oftewel: we houden van de technische kant van ons werk. Maar dat betekent niet dat we klassieke nerds zijn. We leggen uit wat we doen, communiceren over wat kan en kunnen uitstekend met de business schakelen om uiteindelijk de beste oplossing te vinden. Een succesvol project rust bij ons altijd op 3 pijlers: people, process and technology.

Waardegedreven

We willen graag aan de slag met je uitdaging op het gebied van data. Maar we willen wel heel graag de achterliggende vraag of behoefte weten: wat is de waarde die je uit de oplossing wilt halen? Dat vinden we belangrijk, omdat we dan beter mee kunnen denken over de beste oplossing en de beste bijdrage kunnen leveren aan jouw doelen. Misschien komt die oplossing dan ineens uit een hele andere hoek dan je verwacht.

Kennismaken?

Wil je meer weten van de specialisten van Data solutions? Kom dan gerust eens op de koffie, we zullen niet bijten 🙂

 

 

Wat is jouw uitdaging?

We helpen je graag!