Advanced Analytics als bouwsteen voor datagedreven werken

Realiseer snellere besluitvorming, verbeterde communicatie-efficiëntie en een dieper klantinzicht om je doelen te halen.

  • Deel:

Advanced Analytics als bouwsteen voor datagedreven werken

Wat is Advanced Analytics?

Advanced Analytics omvat tools en technieken die de waarde van beschikbare data binnen een organisatie maximaliseren. In tegenstelling tot traditionele analytics en business intelligence, die zich beperken tot het beschrijven van het heden, stelt advanced analytics ondernemingen in staat om toekomstige trends en gedrag te voorspellen.

 

Zo maakt Advanced Analytics gebruik van geavanceerde statistische modellen voor ‘wat-als’ berekeningen en onthult patronen die mogelijk niet direct voor de hand liggen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de integratie van computerwetenschappen en statistische analyses, waaronder Machine Learning, Kunstmatige Intelligentie, Data- en Tekstmining, evenals Netwerk- en Clusteranalyse.

 

Realiseer snellere besluitvorming, verbeterde communicatie-efficiëntie en een dieper klantinzicht om je doelen te halen.


Ben je op zoek naar manieren om data niet alleen in te zetten om in control te komen, maar ook om
KPI’s te voorspellen in de tijd en processen te automatiseren via machine learning? Bij Get There begrijpen we dat deze ambitie meer is dan alleen controle; het gaat om vooruitkijken en anticiperen op wat komen gaat. Jij,
als data pionier, bent de drijvende kracht achter je bedrijf. Je streeft naar proactieve besluitvorming, een effectievere bedrijfsvoering en een diepgaand inzicht in je klanten. 

Onze aanpak

Get There Data Experts helpen hierbij. Onze aanpak is eenvoudig: “We halen je op waar je staat!” We staan klaar om je te begeleiden, of je nu aan het begin staat en wilt ontdekken hoe je kansen kunt verzilveren, of al onderweg bent en hulp nodig hebt bij de implementatie van geavanceerde technologieën zoals machine learning, wij hebben de expertise om je doelen te verwezenlijken. Heb je vragen over innovatieve technieken zoals geavanceerde tekstgeneratie? Wij bieden ondersteuning bij de implementatie en helpen jou je doelen te behalen. 

Heb je al een idee waarvoor je data in wil zetten? Doe onze Advanced Analytics zelfscan. Voor meer informatie, neem direct contact op. Samen identificeren en overwinnen we jouw data-obstakels. 

 

Ja, ik wil graag vrijblijvend een gesprek inplannen

Transformeer je bedrijf en positioneer het strategisch voor succes in het digitale tijdperk.

Enkele toepassingen van Advanced Analytics

Advanced Analytics is breed toe te passen, maar enkele toepassingen hiervan zijn:

  • ChatGPT en Large Language Models

    Maak intranet toegankelijk, instant vertalingen voor helpdeskmedewerkers of bijvoorbeeld een chatbot voor een kennisbank op maat.

  • Explainable AI en voorspellingen

    Zet AI in om data te voorspellen en hierdoor slimmer om te gaan met data. Voor bijvoorbeeld energie besparen met slimme voorspellingen.

  • Handmatige analyses automatiseren

    Automatiseer handmatige analyses met Advanced Analytics en maak schaalbaarheid mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een geautomatiseerde personeelsplanning.

Deze toepassingen hebben we hieronder uitgeschreven in onze cases.

Wil je dit ook?

Ontdek onze cases

Advanced Analytics in de praktijk: geautomatiseerde personeelsplanning

Automatisering met behulp van Advanced Analytics

Lagere energiekosten door Advanced Analytics bij AIMZ

Energie besparen met slimme voorspellingen

ChatGPT en Large Language Models in de praktijk

Zo gebruik je Large Language Models in jouw voordeel!

Klaar om je bedrijf te transformeren?

Neem de eerste stap en ontdek de kracht van data met Get There data experts. Gebruik Advanced Analytics als bouwsteen om datagedreven te werken:

Datagedreven werken is tegenwoordig onmisbaar in moderne organisaties. Steeds meer bedrijven baseren hun beslissingen op inzichten uit data of onderzoeken de mogelijkheden om de waarde van data te benutten. Get There helpt klanten om datagedreven te kunnen werken, door de nodige stappen te ondernemen.

Download whitepaper datagedreven werken

Meer weten over Advanced Analytics?

Neem contact op met Jack

Jack de Groot

Jack de Groot

Business Development Manager

jack.degroot@getthere.nl 06 45 27 25 33 LinkedIn Jack