Vacature Freelance Test Specialist

  • Deel:

[Vacature] Freelance Test Specialist

 

Wil jij ook werken aan gave opdrachten bij opdrachtgevers bij verschillende (semi-) overheidsorganisaties zoals DUOCJIB & TKP? Lees dan verder!  

Wij zoeken een ervaren Freelance Test Specialist die houdt van uitdagingen en graag meedenkt in nieuwe oplossingen. Als teamspeler heb je ruime ervaring met geautomatiseerd testen van frameworks zoals Cucumber en Cypress. Je hebt kennis van Spring, Spring Boot, Hibernate en Maven en bent bekend met Back-end Development en Scrum werken. Communiceren en kennis delen is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast is kennis van regels omtrent examens een pre. We bieden een uitdagende werkomgeving waarin de laatste ontwikkelingen op het gebied van testmanagement en testengineering centraal staan. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan innovatieve oplossingen? Reageer dan nu!

Nu nog niet beschikbaar voor een nieuwe, uitdagende opdracht als business analist, maar over een bepaalde tijd wel? Meld je alvast aan bij recruitment coördinator Anja via 06 51 75 92 68 (whatsappen mag ook)! Samen nemen we de mogelijkheden graag met je door. 

Get There

Je stapt binnen bij Get There voor je eerste kennismaking: een ICT Dienstverlener met eigen personeel in dienst én een groot netwerk aan freelancers. Momenteel werken er via Get There ruim 70 freelance professionals op een interessante opdracht. Dit kan bij een (semi-) overheidsorganisatie, maar ook bij een klein MKB bedrijf. We richten ons op aansprekende en complexe IT vraagstukken, ontwikkelen zelf software producten en werken op klantlocatie in de regio. Wij hebben als organisatie een sterk noordelijk focus. Onze regio is dan ook de provincies Friesland, Drenthe en Groningen. 

Wat bieden we jou?

  • Een interessante, toonaangevende opdracht binnen een (semi)- overheidsorganisatie;
  • Je werkt samen met zowel interne als externe collega’s in een afwisselend team. Je brengt niet alleen kennis, maar leert ook veel van alle collega’s;
  • Get There helpt je en staat je bij waar nodig! Als organisatie leggen we de juiste contacten, sturen we bij waar nodig en hebben we eens per 8 weken een bijpraat-moment;

Onze werkwijze? We gaan een persoonlijk gesprek aan om te ontdekken wie je bent, waar je blij van wordt en waar jij het beste past. Samen maken we een plan: in welk team pas je het beste, waar haal jij je energie uit en welke mogelijkheden zien we op termijn? Samen groeien, meer bereiken. Dit doen we zodat we maatwerk kunnen leveren.

 

Benieuwd met welke organisaties we samenwerken?

Get There heeft een groot, warm netwerk met vaste relaties in het Noorden. Vanuit het kantoor in Leek onderhouden we al 20 jaar contact met diverse opdrachtgevers in de regio. Get There werkt onder andere samen met verschillende (semi-) overheidsorganisaties zoals DUOCJIBRDW & TKP. 

 

Meer weten over Freelance opdrachten bij Get There? Kijk hier verder!

Enthousiast geworden? Reageer dan snel! Eerst meer weten? Neem dan contact op met Anja Hektor, Coördinator Freelancers via: bel via 06-51759268stuur een whatsapp of via anja.hektor@getthere.nl. We kijken uit naar je reactie!

 

ICT freelance zzp opdrachten