Ouderportaal MijnSchool

Wij ontwikkelden MijnSchool: hét ouderportaal voor het basis onderwijs. MijnSchool dient als brug in de communicatie tussen ouders, leerkrachten en leerlingen. Het ouderportaal versoepelt het hele proces van informeren, meedoen en meedenken.

  • Deel:

Ouderportaal dat alle communicatie digitaliseert

het probleem

Papieren mededelingen zonder koppeling leerlingadministratiesysteem

Een groeiend aandeel van de alledaagse communicatie tussen ouders en scholen verschuift naar digitaal. De grote hoeveelheid informatie-uitwisseling tussen scholen en ouders op briefjes is foutgevoelig en tijdrovend.

Wat wil jij graag gedigitaliseerd hebben? Bel Raphael: 06 13546504.

 

 

de opdracht aan Get There

één portaal: webapplicatie, website en app

De applicatie heeft als doel om deze communicatie te verbeteren, of eigenlijk zo optimaal mogelijk te maken: één portaal voor iedereen. Geen losse briefjes meer en alle informatie over de school en leerlingen is binnen handbereik.

 

 

onze oplossing

één portaal voor scholen en ouders

We hebben ervoor gezorgd dat de applicatie automatisch wordt bijgewerkt via een koppeling met het leerlingadministratiesysteem (LAS). Zo is er geen dubbele administratie meer en is het systeem altijd actueel.

 

het resultaat

MijnSchool: webapplicatie, website en app in één

Onze inspanningen hebben een zeer compleet portaal opgeleverd dat door een groeiend aantal scholen wordt gebruikt. Het is beschikbaar als webapplicatie én als mobiele app  voor iOS / Android.

In 2015 is MijnSchool zelfs genomineerd en geplaatst in de top-5 beste ICT-projecten in het onderwijs. Trots!

Kijk zelf!

www.mijnschool.nl