Online bedrijfsadministratie platform met koppelingen naar HR en financiële systemen

  • Deel:

Online bedrijfsadministratie platform met koppelingen naar HR en financiële systemen

Foutgevoelig en arbeidsintensief

Wanneer administratiesystemen niet gekoppeld zijn is het maken van bedrijfsrapportages foutgevoelig en arbeidsintensief. De beschikbare informatie is ondoorzichtig omdat er geen gegevens van verschillende processen uitgewisseld worden.

Nieuwbouw administratieplatform

Preadyz vroeg ons om een gebruikersvriendelijk en compleet platform te ontwikkelen waarmee hun klanten toegang zouden hebben tot informatie uit hun verschillende bedrijfsprocessen. Die bedrijfsprocessen moesten op dit platform gekoppeld kunnen worden zodat de verschillende processen onderling informatie konden uitwisselen.

Belangrijke speerpunten bij de ontwikkeling van het portaal waren privacy en security, gebruikersrechten, stabiliteit, koppelingen van de systemen, en de module om rapportages op te stellen en jaarrekeningen te maken.

Kostenbesparend en betrouwbaar administratieplatform

Wij ontwikkelden het volledige administratieportaal van Preadyz en voegden daar in verschillende releases nieuwe functies aan toe. Het platform koppelt verschillende administratiesystemen ( zoals Raet, Exact en ProActive) en is dankzij die koppeling in staat om -procesoverschrijdende- rapportages te maken, tonen, bewerken en eventueel te exporteren als .docx, .xlsx en .pdf bestanden. Denk aan bijvoorbeeld jaarrekeningen met cijfers over de activa, eigen vermogen, liquide middelen, etc. Ook de inzet, het verzuim en de loonkosten van het personeel is terug te vinden via het platform. Dit alles per vestiging of over de hele organisatie, afhankelijk van de rechten die de gebruiker heeft. De gebruiker ziet dus altijd de gegevens die voor hem/haar relevant zijn.

Het portaal zelf is gemaakt met asp.net in C# en we gebruikten een SQL database om de gegevens op te slaan. Verschillende (javascript en C#) componenten van Syncfusion werden ingezet om documenten en spreadsheets te tonen, te bewerken en om de rapportages te exporteren. Dit alles in Microsoft Azure. Voor de accounts, rollen en rechten maakten we gebruik van Azure ActiveDirectory en voor de dagelijkse import SSIS en Azure Functions. De nieuwste toevoeging is Power BI om rapportages te tonen in het platform, specifiek voor de gebruiker

Minder kosten, minder fouten, meer inzicht dankzij nieuw platform

Dankzij ons nieuwbouw platform dat wij voor Preadyz ontwierpen kunnen hun klanten de voordelen ervaren van:

  • minder administratieve uren
  • minder kosten
  • een lagere foutgevoeligheid
  • proces-overschrijdende rapportages die bestuurders beter inzicht geven in processen en resultaten

Lees meer over software ontwikkeling

Werk jij straks mee aan onze projecten?

Ontdek onze vacatures en wie weet spreken we jou snel!

Bekijk onze vacatures!

Meer cases

Online productconfigurator

vernieuwde frontend, beheeromgeving en betaaloplossing

Ontsluiting van evenementendata door website met CMS

Centraal beheer en doorplaatsingsmogelijkheden van de Uitagenda

Meer weten over deze case?