• Deel:

Kennisevent 'Kunstmatige Intelligentie: van hype naar AI in de praktijk'

Kom jij ook op ons kennisevent?

 

Donderdag 9 november organiseert Get There weer een kennisevent. Thema van deze avond is “Kunstmatige Intelligentie: van hype naar AI in de praktijk” en zal -net als voorgaande editie- plaatsvinden in de Postwagen in Tolbert. Ontmoet vak-, en branchegenoten, geniet van heerlijk eten, en laat je inspireren door een sessie van Alex van Ginneken en van Get There specialisten! Kom jij ook?

 • Datum: 09-11-2023
 • Type: Kennisevent

  Ontmoet Alex van Ginneken

  Ontmoet Alex van Ginneken – gedreven ondernemer, inspirerende business coach, investeerder en voorzitter van de Noordelijke Online Ondernemers (NOO). Hij heeft eerst 6 online bedrijven (mee) opgezet. En is de laatste zeven jaar actief als business coach. Alex heeft een schat aan kennis en ervaring om bedrijven te helpen versneld te groeien. Zijn expertise in strategische online groei, en zijn scherpe inzicht in de mogelijkheden van AI op het gebied van marketing, sales en IT, maken hem een onmisbare gids in de wereld van ondernemen met AI.

  Alex ziet veel mogelijkheden voor bedrijven om te groeien, internationale ambities te realiseren en hun productiviteit te verbeteren met AI, en dit alles zonder enorme investeringen. Hij gelooft in de kracht van AI om teams te helpen zichzelf sneller te ontwikkelen en enorme stappen voorwaarts te zetten in productiviteit. Maak kennis met de toekomst, maak kennis met Alex.

  Zijn motto: Think big. Start small. Scale fast.

  Lees hier meer over Alex.

  Alex van Ginniken spreker

  Over de Get There specialisten

  De Get There specialisten geven ons een fascinerend inzicht in de werking van ChatGPT en leggen ons uit hoe het algoritme in staat is om natuurlijke taal te begrijpen en te genereren. Hier wordt het echte verhaal duidelijk over AI en wat hierin werkelijk kan én ook wat niet.

  Na de introductie en theoretische uitleg is het tijd voor het praktische gedeelte van de sessie. Het doel van de sessie is om bewustwording te creëren over hoe we ChatGPT-achtige algoritmes kunnen toepassen in onze eigen softwareprojecten inclusief inspirerende voorbeelden.

  Win een workshop van twee dagdelen om met je eigen AI-idee aan de slag te gaan!

  Onder de aanwezigen geven we een gratis AI-workshop weg. Lever tijdens dit event jouw contactgegevens in en maak kans op het zetten van een eerste stap in het toepassen van AI bij jouw organisatie!

  Programma:

  • 16:00 Inloop
  • 16:25 Opening Nico Kluin, Algemeen Directeur Get There
  • 16:30 Keynote Alex van Ginneken – Een gerenommeerd expert op het gebied van AI, die zal delen hoe AI jouw bedrijf kan transformeren en concurrentievoordeel kan vergroten
  • 17:15 Pauze
  • 17:30 Get There: “AI in de praktijk: Kansen en Valkuilen”
  • 18:15 Afsluiting
  • 18:30 Diner & netwerken

  Aanmelden

  Kom je ook? Deelname is kosteloos maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meld je daarom snel aan via onderstaand formulier! Voorafgaand aan het event ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding. Let op, het aanmelden is per persoon.

  Datum: Donderdag 9 november vanaf 16:00
  Locatie: De Postwagen, Hoofdstraat 53 Tolbert

  Heb je nog vragen n.a.v. dit event? Dan kan je contact opnemen met Jens Dobbinga, via marketing@getthere.nl

  Helaas is aanmelden niet meer mogelijk!