Inspiring people. Excellent results.

Get There ICT professionals in Leek, Groningen. Gedreven door ICT willen wij samen meer bereiken, als betrokken en professionele ICT partner.

Event Data & Bites | Donderdag 22 juni 2023

Op donderdag 22 juni 2023 vindt onze Data & Bites Meetup voor Noord-Nederland plaats in Beachclub Kaap Hoorn in Groningen! Tijdens onze bijeenkomsten zullen we ons richten op de laatste ontwikkelingen op het gebied van data engineering, analytics en tools zoals Databricks en dbt. Of je nu een beginner bent of een ervaren data professional, dit event biedt een geweldige kans om te netwerken en nieuwe mogelijkheden in de wereld van data te ontdekken.

We hebben een aantal experts op het gebied van data engineering en analytics uitgenodigd om hun kennis en ervaring te delen en we moedigen iedereen aan om deel te nemen aan de discussies. We kijken er naar uit om met elkaar, en met een hapje en drankje, data in Noord Nederland beter in te zetten.

Ben jij geïnteresseerd in data? Meld je dan nu aan via onze Meetup pagina, of via onderstaande formulier.

Programma

16:30 – Inloop en ontvangst met een drankje
17:00 – Welkom & Introductie
17:30 – Data gedreven bandengigant: Hoe Heuver data analytics optimaliseert
18:30 – Borrel met hapjes en discussiepunten
19:30 – Sluiting

Locatie

Beachclub Kaap Hoorn
Kaapse Baan 1
9752 XP Haren

Kom de volgende keer ook!

Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn? Dit najaar komt er weer een vervolg! Mis het niet en kom ook bij onze Data & Bites meetup om op de hoogte te blijven. Mocht je nog leuke ideeën, locaties en/of sprekers hebben, laat het ons vooral weten!

Data & Bites Meetup groep