Inspiring people. Excellent results.

Get There ICT professionals in Leek, Groningen. Gedreven door ICT willen wij samen meer bereiken, als betrokken en professionele ICT partner.

  • Deel:

RealTime inhouse sessie

Afgelopen vrijdag waren de leden van studievereniging RealTime op kantoor voor een Get There inhouse sessie. Tijdens de workshop koppelden we een IoT-device met de cloud en met…bier! Na een korte introductie door Ton en Richard over IoT en het kaartje waar we mee zouden knutselen gingen we aan de slag, onder het genot van een drankje en snacks. Firmware downloaden, account aanmaken en kijken of we het konden koppelen. Dat koppelen ging in de meeste gevallen wel goed, maar hoe kreeg je de parameters zo dat er een mailtje gestuurd zou worden door jouw sensor naar jouw mailbox? Sommige studenten kregen er geen, sommigen duizenden. Verder finetunen dus.

Onze eigen geursensoren (pun intended) werden geprikkeld toen er grote emmers met KFC op de bar werden gezet (waarop de aanval direct geopend werd). En nadat die volledig overmeesterd waren was het -met ietwat vette vingers- terug naar onze laptops om nog even verder te knutselen. De tijd ging veel te snel. Maar uiteindelijk is het alle studenten gelukt om het aan elkaar te knopen! Goed gedaan! We hopen dat ons enthousiasme voor IoT aanstekelijk heeft gewerkt en dat jullie thuis ook verder gaan knutselen ermee. Tof dat jullie er waren en tot snel!

 

 

  • Datum: 18-05-2018
  • Lokatie: Get There hoofdkantoor, Leek