Inspiring people. Excellent results.

Get There ICT professionals in Leek, Noord-Nederland. Gedreven door ICT willen wij samen meer bereiken, als betrokken ICT partner.

 • Deel:

Wine & Dine met Microservices, Maven en elektrisch rijden

Volle bak op woensdag 14 maart tijdens een kennisavond in de Euroborg in Groningen. Na een heerlijk Italiaans buffet hebben we jullie kunnen inspireren met de  hieronder genoemde drietal kennissessies. Leuk dat je er was! En bedankt voor de positieve reactie tijdens de borrel naderhand. We nodigen we graag uit voor een volgend event.

 • Datum: 14-03-2018
 • Lokatie: Groningen

  Microservices in actie bij de Nationale Politie door Bert Jan Schrijver

  Microservices? Bij de politie? Echt wel!

  Bij de productlijn Cloud, Big Data & Internet van de Nationale Politie werken 4 DevOps teams met de nieuwste open source technologie aan high tech, cloud native webapplicaties in een private cloud. Deze applicaties ondersteunen verschillende soorten politiewerk met data van open, online bronnen en worden gebouwd met Spring Boot, Angular 5, Spark, Kafka en Jenkins 2. In deze sessie deel ik onze ervaringen en real-world use cases voor microservices.

   

  More reliable builds with Apache Maven door Robert Scholte

  Java applicaties worden groter en groter, daarmee worden ze vaak ook complexer. Dit kan ertoe leiden dat je de grip verliest over dit soort applicaties. Robert Scholte zal aan de hand van een voorbeeldapplicatie een aantal klassieke problemen demonstreren en laten zien in hoeverre Apache Maven bij kan dragen aan het ‘in control’ blijven over dit soort projecten. Robert is voorzitter van het Apache Maven project en was lid van de expert group aangaande de Java Platform Modular System, één van de belangrijkste toevoegingen in Java 9.

  Elektrisch rijden, data driven... door Arnoud Sietsema en Richard de Zwart

  De afgelopen jaren is het elektrisch rijden enorm toegenomen, ook de komende jaren zal dit explosief blijven groeien. Maar hoe komt de energie nu bij de auto, welke partijen zijn hierbij betrokken en welke rollen vervullen ze. Hierbij kun je denken aan de stroomleverancier, de laadpaalbeheerder maar ook de laadpasleverancier. Al die partijen hebben software nodig om met elkaar (vrijwel) real-time te communiceren.

  Programma

  Programma:

  • 17:30 Ontvangst met een Italiaans buffet en een drankje
  • 18:30 More reliable builds with Apache Maven door Robert Scholte
  • 19:15 Elektrisch rijden, data driven… door Arnoud Sietsema en Richard de Zwart
  • 20.00 Pauze
  • 20.15 Microservices in actie bij de Nationale Politie door Bert Jan Schrijver
  • 21.00 Borrel en gelegenheid tot napraten