familieberichtenonline.nl sterk dankzij Get Thereverbeterd!

Op woensdag 6 juni lanceerde NDC mediagroep vol trots de nieuwe webapplicatie van familieberichtenonline.nl. Een vertrouwd adres, maar sterk verbeterd. Familieberichtenonline.nl wordt gebruikt door de zakelijke markt (ca. 800 uitvaartondernemers), door uitgevers en particulieren voor het opgeven van rouwberichten. De nieuwe webapplicatie bevat een compleet nieuwe HTML5-opmaaktool. Het is voor gebruikers nu veel makkelijker om hun rouwbericht door te geven en het kost minder tijd. Ook is de applicatie geheel platform-onafhankelijk. Familieberichtenonline.nl is daarmee niet alleen mooier, maar ook gebruikersvriendelijker geworden.

De rol van Get There

Get There heeft de gehele applicatie van frontend tot backend gebouwd, en we zijn op dit moment verantwoordelijk voor het in de lucht houden van de applicatie, eventuele aanpassingen en doorontwikkeling.

Get There heeft NDC mediagroep geholpen een stap te zetten in verdere verbetering en professionalisering van haar dienstverlening.

Wij feliciteren NDC mediagroep met haar nieuwe webportaal, en we feliciteren onze collega’s Jasper, Tom en Sicke met de succesvolle bouw. Knap gedaan!

www.familieberichtenonline.nl