Inspiring people. Excellent results.

Get There ICT professionals in Leek, Groningen. Gedreven door ICT willen wij samen meer bereiken, als betrokken en professionele ICT partner.

  • Deel:

Get There heeft aanbesteding RDW 'inhuur van ICT Professionals' gewonnen!

Leek, 3 augustus 2022 – Get There heeft een nieuwe raamovereenkomst gewonnen bij het RDW voor tijdelijke inhuur van ICT-professionals. Op 15 maart jl. is de aanbesteding gepubliceerd, waarmee RDW ICT 4 leveranciers selecteert voor de komende 4 jaar, ingaand per 1 september 2022. De afgelopen 4 jaar was Get There ook al mantelleverancier van het RDW, tot grote tevredenheid van zowel RDW als Get There.

Bij de keuze van de aanbesteding heeft Get There bewijsstukken geleverd voor de kwaliteit van de dienstverlening waaronder een referentie voor vergelijkbare dienstverlening, zijn drie complexe vraagstukken beantwoord en is een interview afgenomen met een sleutelfunctionaris vanuit Get There. Van de tien inschrijvingen heeft Get There de hoogste score behaald. Naast Get There zijn er nog drie leveranciers geselecteerd, die RDW ICT de komende vier jaar gaan voorzien in de benodigde ICT-expertise. Get There gaat bij het RDW samenwerken in een combinatie met New Nexus, ilionx, Nexxt, BQA en Brunel.

De komende vier jaar wordt RDW ICT voorzien in alle benodigde ICT-expertise. Het gaat voornamelijk om detacheringsopdrachten, maar er is ook ruimte om projecten en volledige teams uit te vragen.

 

RDW programmamanagement Get There