Inspiring people. Excellent results.

Get There ICT professionals in Leek, Groningen. Gedreven door ICT willen wij samen meer bereiken, als betrokken en professionele ICT partner.

  • Deel:

Interview met Harmen en Janko van Data Solutions

Harmen en Janko zijn respectievelijk ruim 4 jaar en 3 jaar als Data Consultant in dienst bij Get There en vallen onder de Data Solutions. De Data Solutions is het nieuwste specialisme binnen de expertises en bestaat uit een hechte groep professionals. Zij kennen elkaar goed, wat een groot voordeel heeft in de samenwerking die dat met zich meebrengt. De lijnen zijn kort en er is een hoge mate van betrokkenheid, of je er al jaren bij hoort, óf net nieuw aanschuift binnen dit team. In dit interview vertellen Harmen en Janko meer over hun rol en over Get There. Lees je mee?

Maak kennis met Harmen en Janko, Data Consultants bij Get There

Eigenlijk is het heel bijzonder dat Harmen en Janko tegelijk op kantoor zijn, aangezien zij merendeels voor de projecten waar zij aan werken op locatie zijn bij hun eigen klant. Per project worden er teams ingezet of in ieder geval op z’n minst in duo’s gewerkt, aan elke Data Consultant wordt een Engineer gekoppeld. Waarbij de Data Consultant de vertaalslag maakt van de vraag van de klant naar de technische oplossing vanuit Engineering. Zo zit Harmen momenteel met collega Engineer Frank bij het CJIB voor een monsterlijk grote data migratie klus. Janko is samen met collega Engineer Marten vorm aan het geven aan een compleet nieuw te bouwen dataplatform bij Essent. Dit dataplatform is t.b.v. onder andere managementinformatie behoefte en inzichten die hun standaard rapportages uit de systemen niet kunnen voorzien. Hierbij is het ook mogelijk dat er meerdere projecten tegelijk gedraaid worden, afhankelijk van de grootte van het project. Dat geeft nog meer afwisseling!

Data Consultants Harmen en Janko

Harmen en Janko zitten daarnaast vol initiatieven. Deze zijn zowel voor de unit toe te passen als binnen Get There breed. Zoals bijvoorbeeld de introductieplannen bij de indiensttreding van nieuwe medewerkers. Deze vorm van introductie zorgt voor een fijne eerste kennismaking zowel op unit niveau als met de complete groep collega’s.

Data & Bites

Ook hebben Harmen en Janko veel tijd gestoken in het opzetten van een nieuwe dataclub! Dé Meetup club van data professionals in Noord-Nederland genaamd ‘Data & Bites‘. Leuk om te zien hoeveel gedrevenheid en enthousiasme hiervoor naar boven komt! In het kader van ‘we moeten eigenlijk altijd voor leuke evenementen naar het Westen van het land, dit kunnen we in Noord toch ook creëren?!’ zijn Harmen & Janko de aanjagers en verbinders voor de data professionals in het Noorden. Inmiddels bestaat de Data & Bites club al uit bijna 60 leden en is de groep groeiende. Prachtig om te zien hoe de waarden van Get There ook op deze manier terugkomen, kennisdeling en verbinden!

Het eerste evenement dat hiervoor georganiseerd is vond plaats in Kaap Hoorn, een gave Beach club in Groningen, met een opkomst van ruim 20 professionals was dit een mooie eerste aftrap en proeft dit naar meer! Eind 2023 komt er een vervolg op de Data & Bites Meetup.

Wat heb je nodig als Data Consultant?

Als Data Consultant bij Get There ben je analytisch sterk, technisch goed onderlegd en organiserend aangelegd. En zoals Harmen en Janko laten zien kun je dat inzetten zoals je zelf graag wilt! Kom je met een goed idee? Dan krijg je alle ruimte en vrijheid om daar vorm aan te geven.

Binnen de unit zijn er op de vrijdag DEQA-sessies (Data Engineering Quality Assurance), hierin praten de collega’s binnen de unit bij. Denk hierbij aan de nieuwste ontwikkelingen op BI/datagebied, worden er demo’s gegeven en events besproken, met als doel kennisdeling en elkaar verder te helpen.

 

Werken bij Get There

Werken bij Get There betekent werken met mensen die van hun vak houden. Wij zijn gedreven en willen samen meer bereiken met onze klanten. Dit doen we door te werken aan de beste oplossingen die ICT te bieden heeft. Ben jij benieuwd naar de vacatures bij Get There? We zijn altijd op zoek naar uitbreiding!

Bekijk onze vacatures!

Meer weten?

Enthousiast geworden? Wil je meer weten? Of ben je nieuwsgierig naar ons? Neem vrijblijvend contact op voor een kop koffie om het team en Get There beter te leren kennen!  Kom langs en ontmoet ons op de vrijdagmiddagborrel, de gezamenlijke lunch, bel of stuur een whatsapp naar onze recuiter Ineke.

06 45 81 95 41ineke.vandeven@getthere.nl

Of plan eenvoudig online een afspraak in met Ineke!

Plan een afspraak in!

Bekijk wat onze data collega's zoal hebben gedaan

Datagedreven in control komen op honderden miljoenen euro’s met TKP

Een dataplatform voor TKP om dagelijks in control te zijn

Eenduidige antwoorden zonder omwegen met een dataplatform bij Kabelnoord

Dataplatform gebouwd met Databricks, waar data vanuit alle relevante systemen wordt samengevoegd.

Inzicht verkrijgen uit de waarheid bij Heuver

Tijdbesparing dankzij een dataplatform