Inspiring people. Excellent results.

Get There ICT professionals in Leek, Groningen. Gedreven door ICT willen wij samen meer bereiken, als betrokken en professionele ICT partner.

  • Deel:

Interview met Senior Microsoft Developer Martijn

Al 12 jaar lang is Martijn werkzaam bij Get There. Naast zijn primaire werkzaamheden als Senior Microsoft Developer is Martijn, samen met collega Jorgen, Unit Coördinator van de Microsoft-Unit. In dit interview vertelt Martijn meer over zijn rol en over Get There. Lees je mee?

Martijn is Senior Microsoft Developer bij Get There…

..en daar vertelt Martijn graag meer over. De rol van Unit Coördinator houdt in dat Martijn en Jorgen verbinders zijn van het team. Kennis delen, nieuwe ontwikkeling en het regelen van leuke uitjes staat hierin centraal. Het Microsoft-team bestaat uit 14 mensen. Deze collega’s zijn ofwel binnen Get There aan het werk voor projecten & beheer, of zij zijn gedetacheerd bij klanten. Momenteel zijn er diverse projecten bij klanten zoals HZPC, KultuurCentrale en PKF/POST.

Martijn en de unit houden zich onder andere bezig met het onderhouden en beheren van software, het automatiseren van bedrijfsprocessen en webapplicaties. Hiernaast zijn ze ook druk bezig met de ontwikkeling van software. Zoals hij het mij mooi omschrijft “het maken van een website die dingen kan”. Lees hier meer over onze software ontwikkeling.

Microsoft Developer Martijn

De meerwaarde met andere units; van separaat naar elkaar aanvullen

Een andere unit die zich hier ook mee bezig houdt is de Java unit. ‘’Leuk om te merken is dat waar deze units eerder separaat opereerden zij nu steeds meer naar elkaar toetrekken en elkaar aanvullen. Dit wordt zeker als meerwaarde gezien, zo kunnen zij samen sparren over ‘de opbouw’ en zijn zij ook beter uitwisselbaar. Kortom win-win-win.’’ Aldus Martijn.

De binding met Get There

Wat Martijn bindt aan Get There is simpel, hij heeft het enorm naar zijn zin! Zowel vakinhoudelijk: kan hij zijn ei kwijt en blijft hij zich door ontwikkelen, als wel de collega’s waarmee de klussen geklaard worden, deze combi is goud. Vakinhoudelijk wordt hij uitgedaagd en betrokken bij diverse vraagstukken. Zo is geen dag hetzelfde. En de collega’s, ja wat kan ik ervan zeggen. Martijn zit zelfs in de Activiteitencommissie van Get There. Er worden enorm veel leuke uitjes en bijeenkomsten georganiseerd om zowel informeel, sportief of zelfs met spelletjes elkaar beter te leren kennen en om kennis te delen.

 

Wat Martijn erg aanspreekt is de vrijheid die hij in zijn werk ervaart en de hoge mate van eigen verantwoordelijkheid die hij krijgt. Ook de korte lijnen en informele sfeer dragen er zeker aan bij dat hij nog altijd het gevoel heeft van ‘stay here’ bij Get There!

 

Werken bij Get There: Vacature Microsoft Developer

Werken bij Get There betekent werken met mensen die van hun vak houden. Wij zijn gedreven en willen samen meer bereiken met onze klanten. Dit doen we door te werken aan de beste oplossingen die ICT te bieden heeft. Ben jij benieuwd naar de vacatures bij Get There? We zijn altijd op zoek naar uitbreiding en hebben een leuke Microsoft Developer vacature open staan!

Bekijk onze Microsoft vacature!

Meer weten?

Enthousiast geworden? Wil je meer weten? Of ben je nieuwsgierig naar Get There? Neem vrijblijvend contact op voor een kop koffie om het team en Get There beter te leren kennen!  Kom langs en ontmoet ons op de vrijdagmiddagborrel, de gezamenlijke lunch, bel of stuur een whatsapp naar onze recuiter Ineke.

06 45 81 95 41, ineke.vandeven@getthere.nl

Of plan eenvoudig online een afspraak in met Ineke!

Plan een afspraak in!

Bekijk wat onze data collega's zoal hebben gedaan

Een modern proces van dataverzameling voor Eefting Energy

Vermindering van broeikasgassen dankzij relevante data

Maatwerk-applicatie voor feedbackmodel bij Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Een lastig Excel probleem is opgelost in een webapplicatie.

Van Excel naar Azure cloudapplicatie met automatische koppelingen

Azure cloudoplossing voor plaatsingsadvies groep 8 leerlingen