Kennisevent 'Software

Voor de 2e keer dit jaar was Get There gastheer van een geslaagd kennisevent, met dit keer als thema ‘Software; motor van vooruitgang’. Ruim 100 ICT professionals verzamelden zich deze avond bij de sfeervolle locatie ‘de Postwagen’ in Tolbert.

 

Na ontvangst met een drankje schoven we aan voor een heerlijk stamppot buffet, een menu dat wij typisch vonden passen bij een regenachtige oktoberdag. Wie had kunnen voorzien dat het uiteindelijk zulk prachtig weer zou worden? (Onze gasten lieten het er zich niet minder om smaken gelukkig.)

Na het diner voegden we ons in de naastgelegen zaal waar Auke van der Meulen (Alg. Directeur van Get There), het programma opende. Hij gaf het woord aan Gerard Doll (RDW) die ons meenam door de veranderingen in- en de impact van software op de automotive sector en de rol die het RDW daarin vervult. Na een korte pauze was het podium voor Sander Hoogendoorn (101 Ways). Tijdens deze energieke sessie gaf Sander zijn visie op de huidige staat en de toekomst van het ontwikkelingsproces van software en gaf daarbij een aantal interessante inzichten om mee naar huis te nemen en over na te denken.

We sloten de avond af met een netwerkborrel en goede gesprekken. Al in al een zeer geslaagd en inspirerend event! Dank aan onze gasten, sprekers en organisatie! We zien nu al uit naar de volgende editie…