Inspiring people. Excellent results.

Get There ICT professionals in Leek, Groningen. Gedreven door ICT willen wij samen meer bereiken, als betrokken en professionele ICT partner.

  • Deel:

Leerlinq is genomineerd voor de NOT Innovatie Award!

Leerlinq is dé partner voor het digitaal aanmelden van leerlingen en is een product van Get There. Vanuit een samenwerking met een middelbare school in Groningen ontstond het idee voor het maken van een aanmeldportaal. Een centrale plek waarbij de leerling aangemeld kan worden op een nieuwe school. Leerlinq is nu genomineerd voor de NOT Innovatie Award 2023. Hier maakt Leerlinq kans op twee prijzen, de juryprijs en de publieksprijs. Help jij ons de publieksprijs te winnen? Stem dan ook!

Stem hier!

36 slimme en handige on­der­wijs­in­no­va­ties

Maar liefst 36 deelnemers hebben een innovatie ingestuurd en dingen mee naar de juryprijzen (per sector KO, PO, VO en SO) óf  publieksprijs van de NOT Innovatie Award 2023! In de Innovatietunnel in hal 2 zie je alle 36 slimme, waardevolle en verrassende ideeën bij elkaar.

 

Leerlinq: een online aanmeldportaal voor scholen

Het aanmelden van nieuwe leerlingen kost veel tijd en is foutgevoelig. Leerlinq ontzorgt scholen met een digitaal aanmeldproces. De school stelt een online formulier samen, waarop ouders hun kinderen makkelijk en snel digitaal aanmelden. Door handige checks en tools krijgt de school een volledig en correct ingevuld formulier. Stem nu op Leerlinq voor de NOT Innovatie Award!

Bekijk meer over Leerlinq