Kom je bij ons als

Op zoek naar een baan in de ICT, een afstudeeropdracht of traineeship? Mooi, want wij zijn altijd op zoek naar talent. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

  • Deel:

Carrière

Werken bij – Professionals

Wij houden van ons vak. Zijn gedreven en willen samen meer bereiken met onze klanten. Dit doen we door te werken aan de beste oplossingen die ICT te bieden heeft. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Wat we bieden

Werken bij – Afstuderen

Het is eindelijk zover! Je bent bijna klaar met je studie en zoekt een uitdagende afstudeeropdracht bij een succesvolle ICT-organisatie in Noord-Nederland. Welkom!

Onze afstudeermogelijkheden

Meer redenen om bij ons te werken

Gespecialiseerde teams

Wij werken in diverse, gespecialiseerde teams aan onze projecten. Als een hechte groep die leert van elkaars kennis, halen wij het beste uit elkaar naar boven. 1+1 = 3.

Koffie en bastognekoeken

Van versgemalen koffie worden we erg blij. Krijgen we goede ideeën van. En hadden we al gezegd dat onze kasten ook nog eens vol staan met bastognekoeken?

Kennissessies

Dankzij onze diverse teams, hebben we veel kennis in huis. Die kennis delen we graag met elkaar tijdens onze themasessies. Met aandacht voor elkaars passie.

Vrijdaglunch

We halen lekker eten op, spelen een potje biljart en zitten, als het weer het toe laat, gezellig buiten. Welkom bij de vrijdagmiddaglunch van Get There!

Mogelijkheden

Afstuderen

Klopt jouw hart ook sneller van mooie ICT-oplossingen of ben je simpelweg benieuwd naar onze afstudeermogelijkheden? Mooi!

Bekijk de mogelijkheden

Professionals

Onze mensen zijn ons kapitaal. Dat koesteren we en daar investeren we graag in. Wat kun jij goed? Of, waar wil je (nog) beter in worden?

Bekijk de mogelijkheden