ICT Freelance en ZZP opdrachten bij Get There:

  • Groot aanbod aan professionele opdrachtgevers
  • Wekelijks nieuwe opdrachten beschikbaar
  • Al bijna 25 jaar ICT professional
  • Deel:

ICT Freelance opdrachten bij Get There

Get There is sinds 1999 flink gegroeid en heeft naast vele eigen professionals ook een groot netwerk aan freelancers en opdrachtgevers met een groot aanbod aan opdrachten. En met succes, al jaren is Get There vaste leverancier van vele freelancers.

Een aantal van deze opdrachten zijn bijvoorbeeld als software engineer, data engineer, product owner, front- en backend developer, testmanager, java developer, agile analist en nog veel meer.

Blijf ook op de hoogte van onze ICT freelance en ZZP opdrachten

Wat bieden we jou? 

  • Een breed aanbod aan opdrachten binnen langdurige mantelovereenkomsten;
  • Een interessante, toonaangevende opdracht binnen een (semi)- overheidsorganisatie; 
  • Je werkt samen met zowel interne als externe collega’s in een afwisselend team. Je brengt niet alleen kennis, maar leert ook veel van alle collega’s; 
  • Een persoonlijke aanpak en aandacht voor jouw wensen, wij luisteren naar jou;
  • We helpen jou naar van opdracht naar opdracht, zodat jij geen moment zonder een opdracht komt te zitten;
  • Get There helpt je en staat je bij waar nodig! Als organisatie leggen we de juiste contacten, sturen we bij waar nodig en hebben we eens per 8 weken een bijpraat-moment; 

Onze werkwijze? We gaan een persoonlijk gesprek aan om te ontdekken wie je bent, waar je blij van wordt en waar jij het beste past. Samen maken we een plan: in welk team pas je het beste, waar haal jij je energie uit en welke mogelijkheden zien we op termijn? Samen groeien, meer bereiken. Dit doen we zodat we maatwerk kunnen leveren.

Wij hebben een continue stroom aan mooie opdrachten!

Wij komen graag met jou in contact

Klanten waar wij onder andere freelancers voor inzetten!

Instituut Mijnbouwschade GroningenLogo RDWMartini Ziekenhuis logoDUO opdrachtgever Get Thereessent logo transparant

Get There

 

Get There heeft een groot netwerk aan ICT-professionals en een groot aanbod aan freelance opdrachten. Zo zijn wij bijvoorbeeld mantelleverancier van het RDW, en hebben we deze in 2022 weer verlengd voor 4 jaar. Maar we hebben ook een groot aanbod aan freelance opdrachten bij andere opdrachtgevers waar wekelijks opdrachten bijkomen.

We begeleiden jou graag naar een volgende klus. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot aanbod aan opdrachtgevers en kunnen wij een passende opdracht voor jou vinden.

80% van onze freelancers wordt al langer dan 3 jaar door ons ingezet bij onze opdrachtgevers!

Lees meer over ons

Get There ICT Leek

Je brengt niet alleen kennis, maar je krijgt ook veel kennis.

 Je werkt met specialisten die écht gedreven zijn waardoor jij er niet alleen voor staat.

Schrijf je ook vrijblijvend in voor toffe freelance opdrachten!

Kom binnen bij een organisatie waar iedereen ons kent. Wat ons verbindt, is: deskundigheid, openheid en behulpzaamheid. Wij willen graag het beste uit onszelf, maar ook het beste uit anderen halen.

Wij helpen jou graag verder aan jouw volgende opdracht. Laat jouw gegevens in het onderstaande formulier achter, dan houden we jou op de hoogte bij passende opdrachten.

 

Wil je liever eerst meer weten? Ben je nieuwsgierig naar Get There en onze andere projecten? Neem vrijblijvend contact op met Anja, zij vertelt je er graag meer over! Bel, stuur een whatsapp of mail naar Anja!

06 51 75 92 68, anja.hektor@getthere.nl

 

Bekijk een aantal van onze freelance opdrachten

[Vacature] Freelance JAVA developer

Als Java developer ontwerp, bouw en test je software. Je denkt mee over nieuwe oplossingen en ontwikkelingen en zet de architectuur uit. Binnen het Devops team werk je aan de realisatie van functionaliteiten in user stories en use cases. Je bent de technische expert en ondersteunt jouw teamleden.

Bekijk vacature

[Vacature] Freelance Test Specialist

Als ervaren tester neem je de leiding voor het testen en stuur je op resultaatgerichtheid. Veel nieuwe systemen zijn momenteel opgebouwd uit bouwstenen of zijn standaardapplicaties waarvan de parameters zodanig zijn ingesteld dat de standaardapplicatie geschikt wordt gemaakt voor een specifieke situatie.

Bekijk vacature

[Vacature] Freelance Agile Analist

Als Agile Analist adviseer je over bedrijfsprocessen, bedrijfsvoering en informatievoorziening. Je analyseert informatie- en informatiesysteembehoeften en verbetert de informatievoorziening voor bedrijfsprocessen.

Bekijk vacature

Meer weten over onze freelance opdrachten?

Neem contact op met Anja!

Anja Hektor

Recruitment & Coördinator Freelancers

anja.hektor@getthere.nl 06-51759268 Bekijk LinkedIn pagina Anja

ICT freelance zzp opdrachten