Inspiring people. Excellent results.

Get There ICT professionals in Leek, Groningen. Gedreven door ICT willen wij samen meer bereiken, als betrokken en professionele ICT partner.

  • Deel:

Get There heeft een nieuwe mantelovereenkomst gewonnen bij het EZK, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Get There heeft een nieuwe mantelovereenkomst gewonnen bij het EZK, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, voor de tijdelijke inzet van ICT-professionals. De mantelovereenkomst van het EZK geldt voor de aankomende 4 jaar.

Get There gaat voor het EZK het departement Noord-Nederland voorzien van ICT-professionals. Dit departement bestaat uit RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) Assen en Zwolle, RDI (Rijksinspectie Digitale Infrastructuur), IMG (Instituut Mijnbouwschade Groningen) en NCG (Nationaal Coördinator Groningen). Bij de keuze van de aanbesteding zijn bewijsstukken geleverd voor de kwaliteit van dienstverlening. De aankomende vier jaar gaat Get There samenwerken in een mantel met Sogeti, die eveneens de mantel gegund heeft gekregen.

De komende vier jaar wordt het EZK voorzien in benodigde ICT-expertise, zoals projectmanagers, business analisten, testers en ontwikkelaars. Het gaat voornamelijk om detacheringsopdrachten, maar er is ook ruimte om volledige teams uit te vragen.

Aanbesteding EZK - Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Wil jij ook meewerken aan deze mantel?

Bekijk hier onze vacatures

Of schrijf je in als freelancer

Freelance bij Get There

Meer weten over deze mantelovereenkomst?

Jack vertelt je er graag meer over!

Jack de Groot

Jack de Groot

Business Development Manager

jack.degroot@getthere.nl 06 45 27 25 33 LinkedIn Jack