Verhalen van en over onze mensen en projecten lees je hier.

Nieuws
10 okt 2017

Fun en goede tijden Get There team 4 Mijl Groningen

Sportieve collega's combineren plezier en sport tijdens het loopevent 'De 4 Mijl van Groningen'. En allen zetten ook nog even een goede tijd neer! Fun, sport, gezelligheid en gezondheid gecombineerd in één event.

Lees meer
Nieuws
05 okt 2017

Goed samenwerken en snel schakelen: Professional Scrum Masters training inhouse

Om de diverse disciplines binnen onze teams dagelijks de voortgang te laten bewaken van hun software development en snel in te kunnen springen op veranderingen, hebben alle betrokkenen de training voor Professional Scrum Master gevolgd. Met de Agile (flexibele) manier van werken is vlotte (dagelijkse) bijsturing van de processen mogelijk. Kortom: goed samenwerken en snel schakelen.

Lees meer
Nieuws
03 okt 2017

Elektrische rijders worden duurzame stroomhandelaren

Energieleverancier Vandebron is een pilot gestart met het doel schommelingen in het energienet beter op te vangen. Door slim gebruik te maken van de batterijcapaciteit van auto's veranderen elektrische rijders in duurzame stroomhandelaren. Met Slim laden kunnen gas- en kolencentrales overbodig gemaakt worden terwijl de rijder tegelijkertijd geld verdient.

Lees meer
Nieuws
29 sep 2017

Get There geselecteerd als voorkeursleverancier CJIB

Vanaf 1 oktober 2017 heeft het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB), een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Veiligheid en Justitie, een nieuwe raamovereenkomst voor het tijdelijk inhuren van ICT-professionals. Get There is er trots op dat zij één van de geselecteerde partijen is, samen met Seven Stars Noord (Penvoerder) en Brunel.

Lees meer
Nieuws
20 sep 2017

Kom ook naar het Get There Associate Event!

ICT kennisdeling en netwerken staan centraal bij onze Associate Events. Vrijdag 24 november is er weer een Get There Associate event, 16:00-18:00 uur op ons kantoor in Leek.

Kom ook! Aanmelden kan nog!

Lees meer
Nieuws
14 sep 2017

Sponsor en spreker DevCampNoord 2017

ICT event DevCampNoord staat weer voor de deur! Als developer kan je nieuwe kennis opdoen op het gebied van .NET ontwikkelen. Woensdag 20 september, Forum Images in Groningen. 09:30-17:30 uur.

Lees meer
Blog
26 jul 2017

Live Unit Testing in Visual Studio 2017

Ik ben echt dol op Test Driven Development. Sterker nog, ik kan me geen leven voorstellen zonder unit testen. Als ik geen test suite heb die me vertrouwen geeft, hoe kan ik dan ooit mijn code refactoren om de onderhoudbaarheid te verhogen –en ondertussen zeker weten dat ik niks kapot maak?

Lees meer
Event
07 jun 2017

Data Science Dag Noord-Nederland @Gasunie

Wat doen Noordelijke bedrijven met Big Data? Kom het ontdekken op de Data Science dag in het prachtige karakteristieke pand van de Gasunie.

Lees meer
Event
07 jun 2017

Internet of Things wordt Internet of Kings

Internet of kings, want het internet of things biedt steeds meer mogelijkheden om het alledaagse leven leuker en gemakkelijker te maken. Zodat jij kunt leven als een koning!

Lees meer
Event
02 jun 2017

IoT Makers Day

Met temperatuur-, vochtingheids-, licht- en bewegingssensoren je eigen omgevingsklimaat beïnvloeden? Dagje programmeren en solderen voor beginners én gevorderden.

Lees meer
Nieuws
02 jun 2017

HoloLens: going beyond screens

HoloLens: we verbreden onze wereld en prikkelen onze fantasie en creativiteit. We raken geïnspireerd door wat je er allemaal mee kan.

Lees meer